Форум Рідного Міста

Дешеві дзвінки за кордон через інтернет

Ярема П. - 15-11-2006 у 17:44

Хочу розказати про послугу, якою користуюся давно. Підходить вона для всіх, хто має сякий-такий доступ до інтернету, комп порядку другого пенька, навушники з мікрофоном і кредитну чи дебетну карточку з випуклим номером (віза, мастеркард і т.д.). Так от, є такий, наприклад, сайт http://www.freecall.com . Достатньо зареєструватися там, скачати їхню прогу, кинути кілька євриків на рахунок, і дзвонити. На даний момент на стаціонарні номери по всій Європі - безплатно, по Америці-всюди безплатно, Росія-на стаціонарні безплатно. Хто дзвонить з-за кордону на Україну, то виходить 7 євроцентів хвилина. Детальніше дивіться їхні тарифи на сайті.
Для тих, хто має добрий нет на мобілі через GPRS або має безпровідний лан (як в останніх телефонах Нокія), то можна настроїти SIP зв'язок. Параметри настройки є на сайті. Не даю лінків, крім головного, бо вони з часом можуть мінятися.
Звичайно, дешеві розмови не обмежуються тільки тим сайтом, є купа інших,хоча я десь читав, що вони є клонами один одного, в чому переконує подібний інтерфейс: http://voipbuster.com, http://sipdiscount.com, http://www.voipdiscount.com і т.д.
Окрім віндозних програм є купа для лінукса, особисто я користуюся ось цим: http://www.xten.com/index.php?menu=download . Настройка не вимагає особливих премудростей.

Тарас Задорожний - 15-11-2006 у 19:27

Дякую, настрою. Привіт з Києва :D

Ярема П. - 16-11-2006 у 10:11

До речі, колега пробував дзвонити з даялапа, казав якістю задоволений, не на всі 100, але порозмовляти зміг

Ярема П. - 18-11-2006 у 20:02

До речі, гарна стаття з малюнками як настроїти таку телефонію: http://www.clicktel.com/en/sip/default.htm

Владлен Комісаренко - 17-2-2009 у 12:50


Цитата:

Flaphone™ – это бесплатный веб-телефон. Теперь не надо загружать, устанавливать и настраивать программы. Пользователи flaphone™ могут свободно звонить друг другу, на SIP-телефоны, а также на любые телефонные номера, используя SIP-операторов
http://www.flaphone.com/?lang=ru

Юрій Сєров - 18-2-2009 у 18:46

Скайп вже давно продає "свої" апарати

Владлен Комісаренко - 18-2-2009 у 20:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Скайп вже давно продає "свої" апарати
подивіться на сайті Skype де ті телефони працюють,по сабжу то веб-телефон, а не фізичний апарат

Юрій Сєров - 18-2-2009 у 20:59

Тоді я неправильно зрозумів. Наскільки добре працює цей Веб-телефон?

Владлен Комісаренко - 18-2-2009 у 22:36

ще не встиг протестувати...
я користуюсь ось таким дівайсом http://www.magicjack.com/7/index.asp
працює відмінно,на жаль безкоштовно тільки на США та Канаду,але система присвоює прямий американський номер ,так що вхідні теж обходяться можна сказати безкоштовно