Чув, що на одну карточку можна прошити два номери. Щоб одночасно можна було двома операторами користуватись. Хтось в курсі де і як таке можна зробити?
Це не номери прошивають (зрештою це неможливо). А беруть дві сімки, вирізають з них чіпи і вставляють у спеціальний перехідник. В меню з'являється
пункт "вибір оператора" (чи щось подібне). Можна змінювати оператора без вимкнення телефона. Правда якщо один оператор активний, то зрозуміло, що
другий приймати дзвінки не може.
Перехідники і інструкція як вирізати чіп із своєї сімки продається в інтернеті. Ціна від 30 до 100 грн. залежить від наворотів. У Львові вже багато
фірм пропонує таку послугу за 67 грн. За ці гроші зроблять все за вас.
Дякую. А чи не знаєш, до кого саме можна звернутись?
А може хтось зустрічав інструкцію в інтернеті на халяву?
Теоретично можливо прошити на спеціальну карточку не тільки два, але 8 і більше номерів. От тільки сучасні sim-картки українських операторів переважно не дозволяють прочитати з них необхідну інформацію. Тому доводиться користуватись перехідниками. Якщо в телефоні є достатньо місця під задньою кришкою, то треба віддати перевагу перехіднику без обрізання sim-карт. Це така штучка(в яку вставляються картки) на шлейфику, який під'єднується на місце sim-карти. Випускаються під конкретні моделі телефонів. Якщо не підходить, треба використовувати обрізні перехідники, які є майже універсальними. Чи працюватиме конкретна пара перехідник/телефон треба пробувати експериментально. Послуги по встановленню бачив в "Мобі-парку"на початку Коперніка, за спорттоварами. Можу продати за символічну плату б/в перехідник з переключенням через виключення телефону.
Щось не вставилось як посилання: http://www.twosim.com/main.asp?lang=2&q=gr&file={91214060-6730-45BA-8...
А де можна дістати перехідник щоб не обрізати карточку? Я хочу зберегти свій старий номер, але боюся що зіпсую картку коли буду різати.
В магазині, однако
Не так давно поставив собі дві картки... Один істотний, як на мене, недолік: значно швидше розряджається телефон. До встановлення батарея тримала 3-4
доби, зараз добу або трохи більше 
Тема вже була:
http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=3902
З викладених вище думок роблю висновок, що краще не махатися з перехідниками і обрізанням карточок, а треба купляти додатковий телефон.
Ага. Зараз можна купити новий моторолер С115 за 170-200 гр.
Примітивний до неможливості але для двзінків хватає. 
Особисто чекаю вихід ТСУ. А там без другого телефона ніяк.
Не прижився у мене другий телефон. Незручно.
З приводу бал сіма (чи щось інше). Їхав вчора у львівському скотовозі і замітив рекламу. Даю номер телефону:
220 1119

У мене на старому СХ75 було дві карточки, зручно, не потрічно постійно переставляти. коштує така послуга десь в районі 30-40грн