Форум Рідного Міста

Microsoft у Львові

Тарас Гулка - 25-11-2006 у 22:25

21 листопада Мікрософт представив свого юридичного представника у Львові, який буде захищати права Біла. Ним став львівський юрист Ярослав Жукровський.

Джерело http://www.zik.com.ua/index.php?news_id=61735

Тепер, я гадаю, почастішають перевірки.

п. Жукровський (який є модератором одного з розділів форуму forum.lvivport.com) на цьому ж форумі вже заявив, що має "чорний" список із 150 фірм які він має намір трусити. Правда на питання дописувачів, як же формується цей список, він не відповів.

Святослав - 25-11-2006 у 23:04

Вже й до Львова дісталися, упурки... :mad:
У нас вони взагалі збираються влаштувати показові процеси: Харків стане першим містом в Україні, вільним від піратів.
Вже роблять розсилку (паперову) - трохи вмовляють, трохи лякають; та ще обтелефоновують і давлять на мозок. Я їх лагідно відправив to /dev/ass на підставі того, що користуюся відкритим ПЗ.
Тож прапор їм до рук, нарід потроху вже переповзає на Лінукс, тепер процес пришвидшиться, бо платити Біллі ТАКІ гроші за той його "продукт" дурних не так багато. Отже, най цяця Вільям так само прямує до вищезгаданого девайсу.

До речі, адреси для розсилки вони, принаймні частково, "позичили" в UMC - у їхній базі є характерна помилка в назві моєї фірми, з чого робиться відповідний висновок. Дуже цікава мені законність подібної "транзакції"...

Тарас Гулка - 25-11-2006 у 23:11

У Львові теж розсилають пропозиції (паперові) перейти на легальний софт. Найцікавіше прислали до моїх знайомих на фірму, мов "переходьте на легальне ПЗ і буде вам щастя". А на фірмі 5 ПК і на всіх повністю ліцензіне пз, жодної піратської утілітки. Така політика у фірми. За все платять гроші.

Директор так їх матом крив. Типу "Я плачу такі гроші, а потім вони мені ще й листи шлють із погрозами"

Рост - 25-11-2006 у 23:14

В мене теж усе ліцензійне, вінда, хай їй грець, офіс. Бухгалтерія.