Форум Рідного Міста

Neivid. Я належу цій країні рівно ж як належать жінці після сімнадцяти р...

dr.Trollin - 10-12-2006 у 18:12


<skip>

- Люди, <skip> - вони як птахи. З ранку летиш із гнізда, увечері прилітаєш, і все життя літаєш тільки для того, щоб нагодувати дітей.

А щодо країни, <skip>, так тут річ цілком у іншому. Країна - вона як жінка, я говорила тобі про це. Ти мені мовиш - в Америці можливості до неба й купа перспектив. Безумовно, я й не сперечаюся. Але, ти розумієш, якщо я тебе буду вмовляти одружитися на моїй дружині, тому що в неї більші груди й красивіші очі, ти засмієшся. Ти скажеш - так яка різниця, яке в неї що, мені-то вона чужа. Дружину вибирають не за принципом "самі довгі ноги, що погодилися із мною піти" або "сама кругла дупа на світі", дружину вибирають по збіжності тих таємничих обставин, які до кінця, далебі, не зрозуміти нікому з нас. Якщо дружина кохана, звісно. Отож із країною те ж саме. Даремно доводити, де можливості більше - це як пояснювати, що твоя дружина краще моєї, тому що вона смачніш готує... Можливостей більше зрозуміло де. І смачніш готує зрозуміло хто. Але це не причина всім жалувати, що вони не одружилися на тій жінці, яку зашлюбив ти. Твоя смачніш готує, а моя зате розумніша. Або господарніша. Або краще робить мінь..., хоча й це, звичайно ж, не причина. А причина, вона знаєш у чому?

У тім,- лишень ми з тобою зустрілися, після сімнадцяти років що провели, виїхавши кожний у свою країну, ти став оповідати мені про те, як радий, що виїхав туди, куди виїхав. І як багато можливостей відкривається перед тим, хто виявляється - Там. І про те, що рівень життя там - він, звичайно...

Все це так. А я належу цій країні рівно ж, як належать жінці після сімнадцяти років щасливого шлюбу. Ти не будеш пояснювати старому другові, котрого не бачив сімнадцять років, чому зашлюбив саме цю, неабияк постарівшу з тих пір, матрону. Ти просто представиш її - Моя Дружина. Як сказав би "Моє Життя". Не пояснюючи, чим саме вона спокусила тебе сімнадцять літ тому. Ти згадав рівень освіти й велич нації - як додаткові причини того, чому. А мені, по сімнадцяти рокам, й на гадку б не спало перераховувати причини.


http://neivid.livejournal.com/252058.html
(с)Neivid @ 2006-12-08 02:28:00

Горват Корнелія - 11-12-2006 у 15:30

Так, в цьому щось є. Яке питання ставимо, dr.Trollin?

Юрій Сєров - 11-12-2006 у 15:53

Цитата:
Все це так. А я належу цій країні рівно ж, як належать жінці після сімнадцяти років щасливого шлюбу. Ти не будеш пояснювати старому другові, якого не бачив сімнадцять років, чому зашлюбив саме цю, неабияк постарівшу з тих пір, матрону. Ти просто представиш її - Моя Дружина. Як сказав би "Моє Життя". Не пояснюючи, чим саме вона спокусила тебе сімнадцять років тому. Ти згадав рівень освіти й велич нації - як додаткові причини того, чому. А мені, по сімнадцяти рокам, і на гадку б не спало перераховувати причини.


Все воно так. Але з дружинами розлучаються. Не те що з країнами...

Ярема П. - 11-12-2006 у 22:26

Щось в тому дійсно є. З країн тікають і рвуть зв'язки, але постійно згадують.