Форум Рідного Міста

Порушення обміну речовин

Горват Корнелія - 11-12-2006 у 17:14

Що це таке і як з ним боротися?

Demyan - 11-12-2006 у 17:23

помоєму в інтернеті тут не вилікуєш хворобу, спершу треба причину взнати, думаю що то щось з ендокринною чи як там її системою - кароче з щитовидкою. Я не медик думаю медики пояснять краще є тут медики?

Галина Лев - 11-12-2006 у 21:05

По-перше: треба зробити розгорнутий аналіз крові, по-друге: аналіз гормонів щитовидки, по-третє: аналіз крові на сахарочєк. Потім підійти з тим всім до щонайменше чотирьох лікарів.
Ще при фірмі Емвей є можливість перевірити обмін речовин і дізнатися що робити з його порушенням ( скажуть навіть що з їжі вам підходить індивідуально). Для того їхати не треба. Передаєте через їх лікаря столову ложку свого волосся з потилиці (лише ті 3см, що ростуть від голови, а решту викидаєте).

Може маєте когось у тій фірмі, якщо ні, то звертайтесь через у2у. Також маю гарного доктора в Трускавці. Як зрозуміла з Вашого місцезнаходження, не проблема під'їхати.

Тетяна - 11-12-2006 у 23:32

Порушеннь обміну речовин та іх проявів є багато.
Порушення вуглеводного обміну може проявитись цукровим діабетом, ..., ліпідного обміну - ожирінням, стенокардією, ..., порушення обміну кальцію - остеопорозом (руйнація кісток), ..., порушення пуринового обміну - подагрою, за рахунок захворювань шлунка та кишківника може порушитись всмоктування багатьох речовин в кров, що призводить до найрізноманітніших порушень. :(

Тому, якщо Ви хочете дізнатись яке порушення саме у Вас, або у Ваших знайомих, краще звернутись до первинної ланки - дільничного терапевта, який повинен скерувати на відповідні аналізи та до відповідних спеціалістів.

Горват Корнелія - 13-12-2006 у 16:17

Це все зрозуміло, та, оскільки довіри до лікарів малувато, то хотілося почути скоріше про відповідну літературу (чому ми видавничій літературі довіряємо більше, ніж живим людям?)

Іван Лихобор - 12-1-2007 у 14:47

У космічній сазі "Star Trek" дуже часто обігрується тема метаболізму, себто обміну речовин.
Ув одному епізоді якось капітана Кірка і містера Спока представники однієї з цивілізацій (з набагато вищим рівнем розвитку) полонили дуже незвичним способом: вони накинули на них обидвох невидиму оболонку, таке собі силове поле, спроба порушити якого неодмінно призводила до згасання життєвої енергії полонених. Іншими словами, "поле" це, коли його намагалися пробити, почанало діяти на живий організм на клітинному рівні, втручаючись у його фізіологію, а саме порушуючи ф-цію метаболізму. І досить було зробити крок назад від невидимої "оболонки", як усі ф-ції організму приходили в норму.

Андрій Пелещишин - 12-1-2007 у 16:00

Іване, як на мене, Ваше повідомлення тут є дещо офтопічним.