Форум Рідного Міста

Новорічний сценарій

Андрій Біляк - 21-12-2006 у 14:30

Незабаром Новий Рік! Хотілося б організувати якісь розіграші, конкурси. Теме повинна бути цікава, так як провесть приємно час і повеселитися любить чи не кожна людина...
Можливо у когось є цікаві інтернет-ресурси, що-небудь власного написання - пишіть, діліться ;)

Деякий час шукав у інтернеті що-небудь з чого можна було придумати щось своє та так і "нічого" не знайшов піходящого.

Лише http://www.refine.org.ua/pageid-4188-1.html
Ну тоді почали...

Demyan - 21-12-2006 у 15:03

так тема цікава, ми навіть спеціально збираємося для цього.
ДЕякі поради так як мав досвід планування та проведення трьох нових років для людей від 30 до 60 чоловік.
Порада перша - визначитись що має бути (активний чи пасивний)
Друге - спланувати час, до 2:00 - можна проводити сидячі конкурси ігри. Після 2:00 треба активізвати відпочинок, можливо вийти на вулицю освіжитися, включити активні види рухів і т.д.
Третє - бажано не сидіти за столом, зробити шведські столики, оскільки сидіння за накритим столом приводить до того що люди їдять і засинають, по можливості не дивитися телевізор (хіба що просто заздалегіть домовитися одну годину не більше).
Це основне що я бачив і що враховував за свій досвід. Як правило люди не сплять і витримують до 6-7 без проблем а головне всім цікаво.
Щодо ігр, конкурсів і т.д. їх є безліч.

Demyan - 21-12-2006 у 15:11

1. Попросіть кожного принести подарунок, потім можна просто тягнути по номерах, або ж зробити так - роздати всім, потім кожен тягне номер в кого 1, той перший може обміняти будь-який подарунок в кого 2 - вже не може рухати номер 1 і т.д. Суть в тому що люди часто вибирають великий (а подарунки не видно - вони запаковані) а там щось не дуже, а в маленькому - дуже гарне. Виходить смішно. Звісно останій вже не може мінятися :(.
2. Гра мафія (бажано більше 6) правила довгі не буду розказувати але грати можна і всю ніч.
3. Детектив. Вибирається детектив, і вбивця (якого ніхто не знає можна тягнути карти в кого туз той вбивця). Детектив виходить з кімнати. В кімнаті вимикається світло. Поченається суматоха. Вбивця кладе комусь руку на плече, та людина обовязково через 5 секунд говорить мене вбито. Вмикається світло, всі лишаються на місцях, входить детектив і починає всіх питати що де як, всі мають говорити правду а вбивця може обманювати. Детектив повинен знайти вбивцю, якщо ні гра продовжується вбитий (вбиті) - не грають.
4. Пантоміми. Варіантів багато і різні. Ділиться дві команди, кожна команда дає противнику (одному) завдання. Він повинен пантомімою донести це слово-завдання (наприклад слон, молекула...) до команди, якщо за 5 хвилин команда не вгадує - програла.