Форум Рідного Міста

eMule і лінки

Андрій Моравський - 5-1-2007 у 10:24

закидуєм панове сюди колекцію лінків (чи лінків на лінки) на фільми , ігри та інше.... думаю буде цікаво....

Demyan - 5-1-2007 у 10:43

чесно кажучи не зрозумів що закидувати? про фільми? чи де скачати фільми чи що???

Андрій Моравський - 5-1-2007 у 17:22

ну наприклад

тут є ed2k-лінки на фільми
http://kinosbornik.ru/

тут є ed2k-лінки на фільми, мультики, іграшки...
http://searchspider.narod.ru/

Demyan - 5-1-2007 у 17:37

а шо таке ed2k ?

Андрій Пелещишин - 5-1-2007 у 17:42

Нагадую, що Форум не можна використовувати для розповсюдження матеріалів, що порушують права інтелектуальної власності. Тому прошу бути обережними з лінками.

Demyan - 5-1-2007 у 17:48

Але ж можна використовувати МПЕГ-4 формат для ознайомлення

Богдана Курилюк - 30-7-2007 у 21:30

Недавно стикнулася з програмою eMule. :rolleyes: ( я її називаю просто ВІСЛЮЧОК). Довго приглядалася до неї, але так і не можу зрозуміти в чому проявляється ефективність її використання, або можливо не розумію як нею користуватися... :wow: Що Ви мені порадите?

Юрій Сєров - 30-7-2007 у 21:38

Що значить в чому ефективність? В тому щоб качати різні файли, які іншим способом скачати неможливо або дуже важко.
Але як не мене торренти працюють краще.

Богдана Курилюк - 30-7-2007 у 21:47

Я знаю що ця програма використовується для закачки "важкозакачуваних" файлів, але в чому її перевага? Мені здається поряд з потрібними файлами, вона закачує купу сміття.. :(
Можете порадити щось краще за ВІСЛЮЧКА? :)

Юрій Сєров - 31-7-2007 у 00:22

Вона качає те, що ви їй вкажете. Якщо вкажете "сміття" - то буде сміття. Аналогічні програми існують, але еМуль найпопулярніший.
Останнім часом користуюся торрентами. Швидше і надійніше скачує.

Andreas - 31-7-2007 у 00:58

"Віслюк" - одна з програм, що дає доступ до т.з. пірінгової мережі. То не просто "качання" в загальноприйнятому розумінні (лежить файл на якомусь сервері, натискаєте "download" - проходить закачка). То обмін даними. На Вашому компі повинна бути спеціальна папка обміну (за замовчуванням вона зветься "Incoming"). Така папка є на кожному з компів, включених в пірінгову мережу. Коли Ви шукаєте потрібний Вам файл, "Віслюк" обшукує всі ті папки досяжних йому компів і стає в чергу на закачку до тих, де потрібний файл знайдено. Файл може "качатися" частинами - шматочок з цього компа, шматочок з того, шматочок ще з якогось і т.д. Число компів в тій мережі - мільони.
Є одна умова - Ви не можете тільки "скачувати" - мусите й віддавати. Закриєте віддачу - програма поставить Вам бан і викине Вас з черги на закачку. І навпаки, якщо Ви активно віддаєте, Ваш рейтинг з часом виросте і просування в черзі буде швидшим.

Богдана Курилюк - 31-7-2007 у 07:43

дякую за розяснення ;)

Юрій Ришковець - 31-7-2007 у 10:19

E-mule справді є дуже зручною програмою, неодноразово, шукаючи потрібну програму чи інформацію у Web по протоколу http, довго не міг знайти потрібного або знаходив платні ресурси, а "віслюк" допомагав, причому безкоштовно.

Правило роботи E-mule таке: чим більше віддаш, тим більше вільмеш.

Навіщо тут кидати лінки на сайти з фільмами і т.д., де використовуються ed2k-лінки, з якими працює E-mule незрозуміло. Багато з тих ed2k-лінків можуть бути вже неактуальними. Тому краще всього скористатись пунктом пошуку в E-mule - обов"язково з"єднуємось з сервером, переходимо в пункт пошуку і задаємо критерій пошуку, тиснемо Enter, щоб пошук розпочався. Після цього в нижній частині вікна з"явиться перелік доступних ресурсів. Далі вибираємо одне з них і двічі на ньому клацаємо мишкою, даний лінк сам додасться в список завантаження.