Форум Рідного Міста

БЮТ та НСНУ об'єднають фракції в місцевих радах?

Андрій Пелещишин - 10-2-2007 у 14:04

Цитата:
Партія Народний Союз Наша Україна і Блок Юлії Тимошенко вирішили об’єднати свої фракції в місцевих радах усіх рівнів. Про це говориться в спільній директиві лідерів НСНУ Віктора Балоги і БЮТ Юлії Тимошенко.

"Ми переконані, що для забезпечення єдності демократичних сил України об’єднання наших політичних сил повинно відбутися не тільки у Верховній Раді України, але й у місцевих радах усіх рівнів: сільському, селищному, міському, районному та обласних", - говориться в документі.

http://www.korespondent.net/main/66058

Щось мені в це не віриться (точніше в те, що це станеться). Плюс, в деяких випадках, вважаю, що таке об'єдання буде шкідливим (там де БЮТ і НСНУ є найбільшими фракціями).

Роман Новічевський - 16-2-2007 у 10:12

:sing: Взагалі то об"єднуватись та "дружити" потрібно проти когось... Уявляю як фракції БЮТ та НУ в Львівській облраді узаконять свій шлюб та оголосять священий джихад проти УНП, ПОРИ, Свободи, ПППУ:sing:
На мою думку цей шлюб буде безплідним, більше того, один викидень внаслідок цього "кровозмішання" я передбачаю ("любий друг" Олійника - Мишко Сендак)...

Сергій Бєляєв - 16-2-2007 у 15:47

Балога - керівник НСНУ, а НУ - блок, у якому НСНУ найбільша, але не єдина партія. Як поводитимуть себе інші учасники - це ще питання. Отже, новосформовані фракції не обов'язково будуть тотожні варіанту БЮТ + НУ. Отже, розстановка сил у окремих місцевих радах зміниться. Цей процес посилюватиметься активним застосуванням імперативного мандату з боку БЮТ. Подекуди постане питання про зміну керівництва рад, переформування комісій тощо. У підсумку й так не надто ефективні ради поринуть у черговий етап боротьби за владу. Основні проблеми при цьому виникнуть у радах Західної України, оскільки у нас ці фракції є найчисельнішими. А на Сході з іронією спостерігатимуть, як ми знов ділимо владу, якої у нас немає, і робитимуть гроші, повною мірою використовуючи владний ресурс.