Форум Рідного Міста

Де знайти офіс в аренду за пристойну ціну?

MaX:) - 15-2-2007 у 22:07

Переглядаючи газету Ваш Магазин дійшов до висновку що там публікуються оголошення аренди офісів лише для "крайньої необхідності", і ті хто там їх публікує це посередники які ще додатково беруть собі при укладанні угоди суму рівну платі за 1 міс. аренди
жах :(
на днях дивився один офіс на Коперніка, перший поверх, грязне подвір`я, дві маленькі нещасні кімнатки з ремонтом ніби під Євро, з поганенькими решітками на вікнах, і хотять за нього 400у.о.
кращі варіанти на дві середні і одну маленьку кімнатки коштують починаючи від 500 у.о.
от і питається: А як можна вести малий бізнес за таких справ?

vovka - 16-2-2007 у 01:24

Є бізнес-центр на Зеленій. Забув точну адресу. Короче недалеко від стадіону Україну. Ми там дивилися офіс. Кімната біля 20 квадратів - 180уо хотіли. Телефон є. Інтернет можливість провести є.
Також можна запитати в Кінескопі. Там здають офіси зараз в оренду.

Але ти спочатку вимоги скажи, скільки кімнат, в якому районі і т.п..
Бо 400 уо за пару кімнат з ремонтом під євро та ще й центрі - то нормальна ціна.

Рост - 16-2-2007 у 03:46

Реальні ціни по Львову.
6 уо за кв. м - жахливенький стан, далеко від центру, без благоустрою прилеглої території.
8 уо - потребує ремонту, імовірно проведення телефонних ліній, скоріш за все в бізнес-центрі в колишніх гуртожитках тощо. З довкіллям теж посередньо. Або надцятий поверх багатоповерхівки.
10 - 15 уо за кв. м - ось це вже готові рішення з нормальними умовами, типу заїжджай і працюй. Може бути в бізнес-центрі, але більш облагородженому, а може і окремий офіс в прилеглих до центру районах.
Є ще дешевший варіант - використовувати кавртири (не виведені з житлового фонду). Але тоді постійне попадалово (вибачте за жаргон) на ті чи інші хабарі.
Стосовно "як вести малий бізнес" - та так і вести. У нас на разі не Європа, де важко залізти зі своїми послугами. За рік роботи на нашому ринку при правильній постановці питання маленькій фірмі (4-5 працівників) реально вийти на чистий прибуток в 2-3 тисячі уо в місяць. При стартових капіталовкладеннях в 10-15 тисяч.
Проте чим далі, тим важче, ринок потрохи насичується і скоро уже недостатньо буде просто грамотно працювати, потрібна буде Ідея. Так що поспішайте.
З вищенаведеного висновок - треба розраховувати свої можливості і робити те, що під силу. Якщо не тягнете оренду офіса, то або нема стартового капіталу, або вид діяльності не відповідає обраним масштабам.

Роман Новічевський - 16-2-2007 у 09:46

До речі, пропоную "покопати" інститут Містопроект на Чупринки,71... Там ціни пристойні, державні (принаймі так було донедавна) і дуже гнучке керівництво!!! Тай умови не погані...

MaX:) - 17-2-2007 у 00:03

ок, дуже дякую за відповіді :)

офіс шукаємо в центрі або близько до центру, на 1-у поверсі, площа до 50м.кв., ідеальний варіант 3 маленькі кімнатки, або дві середні

цікаво а газета Ваш Магазин по суті є найкращим помічником у пошуках офісу, чи є і якась краща література?

vovka - 17-2-2007 у 00:28

Цитата:
Оригінальне повідомлення від MaX:)
ок, дуже дякую за відповіді :)

офіс шукаємо в центрі або близько до центру, на 1-у поверсі, площа до 50м.кв., ідеальний варіант 3 маленькі кімнатки, або дві середні

цікаво а газета Ваш Магазин по суті є найкращим помічником у пошуках офісу, чи є і якась краща література?

Найкраща "література" це знайомий ріелтер (ціна послуг=ціні аренди 1 місяця). Я в тому переконався. По вашому магазину переважно самі агентства, які гарантії в принципі сякі-такі дають що щось знайдуть (але гроші за послуги вперед), але реально можна місяці три чекати.

Hanor Narasson - 17-2-2007 у 10:31

А ще порада: дати команду "розути очі" всім співробітникам і по центру ходити "зрізаючи кути" боковими вулицями. На величезній кількості приміщень є оголошення "здається в оренду", просто більшість людей не звертає на таке увагу.
Наприклад, так легко згадав, що здається приміщення "на вильоті" вул. Ференца Ліста - не на самій, а на перпендикулярній, тій, яка йде до "Жоржа" (забув назву).