Форум Рідного Міста

Спамфільтр Gmail

Тарас Гулка - 19-2-2007 у 22:15

Користуюсь Gmail вже давно, а так як користуюсь РОР3 протоколом, то ніколи не звертав уваги на спамфільтр (настройки не рухав стоять за замовчуванням). Сьогодні випадково зайшов на сервер і заглянув у папу "спам". Лежить 73 листи починаючи з 20 січня. І яке ж було моє здивування, коли там знайшов кілька дуже важливих листів :mad:, які я чекав і штормив людей, чому вони не пишуть.
Виявилось, що гмайл ці листи вважає спамом, хоча завжди листи від тих людей пропускає.
І взагалі дивує чому там спам тільки з 20 січня, якщо ящиком користуюсь орієнтовно рік. щось не віриться, що спамери так довго спали і тут в один день прокинулись, тим більше, що ящик достатньо "засвічений".
Одним словом треба відключати цей фільтр, краще вже трохи спаму качати, ніж недоотримувати важливі листи.
А гмайл впав в моїх очах :mad: :mad: :mad:

Рост - 19-2-2007 у 22:29

Не знаю, спам-фільтр гмейла мені подобається.
Досі нічого зайвого не фільтрував.
Стосовно відключити - в мене зараз з 17 січня, коли востаннє чистив той смітник, лежить 1500 спам-листів. Це за місяць часу!!! Як мені можна відключити фільтр???

А у випадку з попаданням під фільтрацію корисних листів - може вони просто з мереж в чорних списках...

Ярема П. - 19-2-2007 у 23:08

Я час від часу перевіряю спам фолдер, про всяк випадок, часом там попадають важливі листи, але просте натискання на "Не спам" допомагало завжди і листи зтих адресів більше не спамувалися.

Олександр Дєдик - 20-2-2007 у 09:22

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Гулка...І взагалі дивує чому там спам тільки з 20 січня...

Листи в спам-боксі автоматично витираються через 30 днів

Тарас Задорожний - 20-2-2007 у 10:48

Спам-фільт у гмейла просто чудовий. У мене він помилився лише 1го разу. Певно важливі знайомі дійсно спамери :lol:
А спам щомісяця чиститься - це правда. Того старіші листи пішли котові під хвіст.

Олег Тан - 8-6-2007 у 16:12

Люди,поясніть, як той чудовий спам-фільтр на gmail включити? Я вже задовбався витирати якісь листи з арабськими каракулями.... Навіть на мейлру такого дурдому нема...

Олег Тан - 8-6-2007 у 16:14

Люди,поясніть, як той чудовий спам-фільтр на gmail включити? Я вже задовбався витирати якісь листи з арабськими каракулями.... Навіть на мейлру такого дурдому нема...

Ярема П. - 8-6-2007 у 19:52

Зверху в gmail є така опція: "Помітити як спам". Ставиш галочку навпроти листа з спамом, тиснеш тамту кнопку, і лист із спамом чудесним чином опиняється в спам-фолдері. Аналогічно, щоб не спамило важливі листи, заходиш в спам фолдер, помічаєш лист, що не є спамом, тиснеш кнопочку "Не спам" і лист перевіщується в вхідні і більше вже не викидається. Це вся процедура.