Форум Рідного Міста

Про спам. Я дуже здивований.

Рост - 22-2-2007 у 18:17

Зареєстрував свій домен минулого літа, але руки до нього все не доходили. Вчора нарешті дійшли. Створив електронну скриньку (до того ні її, ні такого домена не існувало ніколи). І через годину після створення в скриньку звалився спам!!!
Адреса за ту годину, як, зрештою, і досі ніде не світилася взагалі, ні письмово, ні усно!!!
Повбивавбичеснеслово.

Андрій Пелещишин - 23-2-2007 у 10:29

Евристичні методи вираховування скриньок.
Або щось простіше - наприклад, на цю скриньку звалюється все, що йде на домен. От вона і підхопила.

Тарас Гулка - 23-2-2007 у 15:39

Цитата:
І через годину після створення в скриньку звалився спам!!!


Домен вирахували давно, він же був зареєстрований. А в більшості хостерів перша створена скринька за замовучуванням є "Catch All", тобто скринькою за замовчуванням. Тобто туди йде вся пошта відправлена на ваш домен.
Щоб цього уникнути, я завжди створюю додаткову скриньку з довільним іменем, роблю її скринькою за замовчуванням і ставлю галочку "витирати всю вхідну пошту". Відсіюється десь 80% спаму. А якщо потрібна скринька із складним іменем (не "info", "office", "sale" і т.д.), а наприклад із прізвищем, то відсіюється до 95% спаму.

Рост - 23-2-2007 у 16:00

Так власне, що був куплений. але не зареєстрований - промахали в організації, де я купував. Реально прописаний домен в днс був всього за декілька днів, до створення скриньки.
Скринька не перша, але дійсно, назва досить типова (office) - привід призадуматись. Напевно доведеться робочій скринці дати якесь загадковіше ім`я. Дякую за пораду.