Форум Рідного Міста

Маршрутка зіткнулася з рекламними щитом

Іван Корицький - 5-3-2007 у 12:37

Маршрутка зіткнулася з рекламними щитом – четверо осіб у лікарні
04 березня 2007 10:47

Маршрутне таксі в’їхало вчора в рекламний щит і перекинулося на бік на вулиці Тракт Глинянський у Львові, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області. Внаслідок ДТП постраждали четверо осіб, яких доправили до лікарень. Причиною зіткнення стала технічна несправність автомобіля.

http://portal.lviv.ua/news/2007/03/04/104720.html

Чирка Олег - 5-3-2007 у 15:55

У багатьох випадках водії маршруток грубо порушують правила дорожнього руху. Часто виїжджають на зустрічну смугу або на тротуар. Можливо не розрахував відстані та й довелося сказати що причиною зіткнення стала технічна несправність

Хача і технічний стан авто також не завжди хороший

Demyan - 5-3-2007 у 17:08

Давайте дивитися правді в очі. Я не розрізняю водій маршрутки і тд. В нас всі порушують правила, і прості водії і пішоходи і навіть пасажири тих же маршруток починають кричати коли водій нехоче їм зупинитися на перехрестку.

Роман Ромашка - 5-3-2007 у 18:42

Маршрутки це сплошна проблема в безпеці. Пошукайте в гуглі як часто аварії з вини водіїв маршруток стається? Дуже часто. А проблема в тому що там в більшості випадків їздять придурки за кермом та ще на таких гратах що на маршрут в принципі випускати неможна.
Пора заміняювати нормальним транспортом.

Юрій Сєров - 5-3-2007 у 19:14

Не думаю, що водії придурки. Просто їх ставлять в такі умови праці. Наскільки знаю, вони працюють на процент від заробленого, а не на фіксовану ставку. Тому й ганяють. Ну і бидловози ще не всі зняті з рейсів.

Роман Ромашка - 6-3-2007 у 10:14

А що нормальні люди ганяють по зустрічним полосам?
Хто їм винований що вони пішли туди працювати?
Навіть якщо замінять вантажні бидловози китайщиною, думаєте щось змінить? Зовсім. Ту китайщину в принципі неможна на маршрути випускати. Взагалі маршрутне таксі це пережиток минулого. Всі розвинуті країни проходили через це..

Тарас Капущак - 6-3-2007 у 13:14

Гм... В Празі, Кракові вартість квитків для проїзду в громадському транспорті на наші гроші десь 4,5-5 грн. Думаю, що якщо цю ціну встановити в нас, то проблеми з переповненим транспортом зникнуть і маршрутки теж стануть пережитком минулого. Лиш навряд чи знайдеться в нас зараз багато охочих стати схожими в цьому питанні на громадян розвинутіших країн.