Форум Рідного Міста

Квіти жінкам-автомобілістам - що за дурнота?!

Іван Лихобор - 9-3-2007 у 10:06

Вчора, на т.зв. день 8 березня, інспектори Хмельницької ДАІ дарували квіти всім жінкам-автомобілістам - ця новина обійшла вчора майже всі телеканали. Чергове глупство від українських верховних

Таке може відбуватися тільки на "фермі тварин" - через бидло, яке виходить на майдани, приходять усякі

У найкращих традиціях тоталітарної держави: батіг і пряник, цинічно штрафуємо, а потім гладимо по голівці з блюзнірською посмішкою на обличчі.
А "істота жіночої статі" за кермом, яку "гальмонули" цим самим жезлом-батогом, показує своє погано вдаване задоволення - лизоблюди!

Шановні, ви можете собі уявити таку ж ситуацію в Штатах: коли тамтешній патрульний коп буде пиняти всіх дам за кермом і дарувати квіти?! Абсурд!! Жінка-водій по тім, як той "герой" вручить їй ту квітку, рушить і напевно зараз зателефонує по мобільному на 911, повідомивши, що на такій-то милі такого-то гайвею їй трапився божевільний поліцейський, який усім проїжджим дамам дарує квіти! Нехай заберут його, а на його місце поставлят нормального, який буде пильнував за порядком на дорогах!

Андрій Пелещишин - 9-3-2007 у 11:22

Іване, я попереджаю Вас про абсолютну неможливість вживання подібних виразів на Форумі. Наступного разу я буду змушений обмежити Вам доступ до Форуму.
Повідомлення відредаговано

marco - 9-3-2007 у 18:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Іване, я попереджаю Вас про абсолютну неможливість вживання подібних виразів на Форумі. Наступного разу я буду змушений обмежити Вам доступ до Форуму.
Повідомлення відредаговано


як на мене занадто ніжно...
я б ввів для таких випадків такий запобіжний метод, як блокування права писати в форум на 3 найближчі місяці :mad:

Рост - 9-3-2007 у 19:29

Іване, що це вас так? Чому би не зробити приємне людям, якщо є до цього нагода? Не бачу нічого поганого.
До речі, щодо цинічного штрафування - було в мене пару випадків за практично 20 років за кермом, коли мене пробували славні працівники ДАІ "розвести на гроші", рятувало знання мною ПДР. Але це все було на межі фолу з їх боку, тобто я майже порушив, але майже не рахується. Усі інші випадки штрафування мене були абсолютно по ділу. А знаючи, як їздить наш народ, як повсемісно ігнорує Правила, як наїжджає на даїшників, коли ті повністю справедливо виконують свої обов`язки, можу сказати - трудяться вони в тяжких бойових обставинах. Так що при усіх недоліках не слід забувати і позитивні моменти.

vovka - 9-3-2007 у 21:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
Таке може відбуватися тільки на "фермі тварин" - через бидло, яке виходить на майдани, приходять усякі

Хм.. Ну... про "бидло" я свій висновок зробив.

А так згоден з Ростом, без причини гаішники в нас дуже рідко пробують розводити. Пробують в основному коли є зацепка. Тобто наприклад нема талона ТО на склі, то лякають штрафами і т.п., виманюючи гроші, хоча по закону за це тільки усне попередження полагається. Ну і подібні випадки..

З квітами трохи перегнули палицю.

Ярема П. - 9-3-2007 у 22:27

Мене раз зупинила за порушення правил 8 березня біля Арсеналу одна з тих двох тьоть-даїшниць львівських. В кінці кінців відпустила без нічого, але я з почуття вини ще з'їздив за квітами на Галицький і на тому самому місці де мене зупинила за півгодини урочисто вручив їй :cool:

Василь Яворський - 10-3-2007 у 02:45

Я згоден з Іваном. Не просто дурня, а повний д и б і л ізм. Людина, котра поставлена доглядати за порядком на дорогах повинна доглядати за порядком на дорогах, а не виконувати план по роздачі квітів. Уявіть собі, що б було якби подібну практику запровадили скажімо лікарі-хірурги: кожній жінці на операційному столі 8 березня дарували б квіти замість проведення операцій...

сумна - 11-3-2007 у 22:05

п.Іване, я застала Ваше повідомлення ще не відредагованим... Була вражена брутальною формою, хоча зміст особливих заперечень не викликав (за винятком отого пасажу про бидло...). Отож, Ви є знавець львівської ґвари у всіх її проявах. :-) Мо’, прийшов час у черговий раз реінкарнувати? :-)

Користувач Олесь - 12-3-2007 у 09:53

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
...як наїжджає на даїшників, коли ті повністю справедливо виконують свої обов`язки, можу сказати - трудяться вони в тяжких бойових обставинах. Так що при усіх недоліках не слід забувати і позитивні моменти.


:rolleyes:
При всій моїй повазі до Вас цього допису всерйоз сприйняти не можу. :rolleyes:

Dmy - 12-3-2007 у 17:29

Яку рекламу людині зробили!
Цитата:
Іване, я попереджаю Вас про абсолютну неможливість вживання подібних виразів на Форумі. Наступного разу я буду змушений обмежити Вам доступ до Форуму...
як на мене занадто ніжно... я б ввів для таких випадків такий запобіжний метод, як блокування права писати в форум на 3 найближчі місяці...
Іване, що це вас так?..
п.Іване, я застала Ваше повідомлення ще не відредагованим... Була вражена брутальною формою ... Отож, Ви є знавець львівської ґвари у всіх її проявах. :)

Мені аж закортіло дізнатися, як виглядало невідредаговане повідомлення :lol::cool:

Щодо змісту, то як раз і не второпав, чому квіти жінкам спричинили таке обурення. І порівняння з лікарями... Та було би чудово, якби хірурги дарували квіти своїм пацієнткам. Тільки чому замість операції? Хіба десь було написано, що даїшники зайнялися вітаннями ЗАМІСТЬ виконання своїх професійних функцій (ну, може, в першому - потім виправленому - варіанті)?

ЗІ. Я даїшників не люблю (як, врешті, й інших ментів), до лікарів теж ставлюся з певним застереженням, брутально намагаюся висловлюватись якнайменше.