Форум Рідного Міста

Чи займається в Львові хтось такими транспортними послугами як removals

Олександр Чорнобиль - 26-3-2007 у 16:11

Чи доводилось комусь із львівських форумчан переїздити на нове місце проживання і як ви організовували "транспортну складову"?

Приймаються навіть варіанти типу "А мені вуйко Данило допоміг, мій сусід, у нього (назва вантажного авто), а ми з колєгами всьо то погрузили". :lol:

Особисто мені у Львові жодного разу на очі не потрапляв транспорт, який би виглядав як приналежний до такого бізнесу (на Заході того добра вистачає) як "організація переїзду" (removals). Можливо хтось бачив?

Я то до чого - мені за два тижні вже переїздити треба, а поки нема на чому. :(

Demyan - 26-3-2007 у 16:15

Наймаєте любу ванатжну машини, в вашому магазині -таких повно, вони возять як по україні так і за кородн. Берте бусік - або груозову що потрібно і їдете. Думаю охочих знайдеться багато. Ми так орендували бусіки для поїздки групи людей по власни справам.

Андрій Пелещишин - 26-3-2007 у 18:31

Цієї осені брав по оголошенню в "Вашому магазині". Вантажівка плюс вантажники (3 штуки). В сумі за півдня заплатив десь 500 грн.
Трохи меблів було :). Правда, лише меблі (і то габаритні), дрібніші речі друзі допомогли повивозити приватним транспортом.

Вказану суму можна суттєво зменшити, якщо грамотно замовити авто. Тобто вантажники все носять на вулицю, потім приїзджає авто, завантажується, вивантажується на вулицю і їде геть. Я тоді цю схему не вловив, і трохи "влетів", бо година аренди авто коштує дорожче години роботи 3-х вантажників (хоча хто зна, чи вони би згодилися на вказану вище схему?).

Олександр Чорнобиль - 27-3-2007 у 08:24

Дякую за відповіді - дійсно у Вашому магазині в розділі "Транспортні послуги" знайшов кілька таких оголошень - і судячи з того, що вони готові не тільки вантажити меблі на авто, а й збирати-розбирати - ремовалс-бізнес у Львові є!