Форум Рідного Міста

Освітлення вулиці

Demyan - 29-3-2007 у 09:45

Кароче не вміють в нас нічого робити. Цілу зиму не було освітлення, поставили тепер лампочку на вуличному ліхтарі, так ще й яку - я на 3 поверсі, а вона прямо в вікно, в резульаті наіть штори тюлі не помагають, вночі - можна не включати світло.
Мене це дратує. Не можуть поставити якусь матову або щоб направлена внизу була а не мені в вікно....якщо достане піду з рогатки розібю :mad:

Andreas - 29-3-2007 у 14:21

Цитата:
Demyan
....якщо достане піду з рогатки розібю


А я собі ламав голову, чому то у Львові з вуличним освітленням проблеми! Виявляється, тому, що майже кожна лампа хоча б одному львів'янину, та заважає і він одразу за зброю хапається, як той чеченець...
Будьте толерантнішім, шановний. Коли я жив у Львові, мені на Личаківський трамвай під вікном (1-й поверх!) заважав. Я ж рейок не підривав...

Остап Шумин - 29-3-2007 у 14:40

Підтримую, я б також не витримав, не люблю в день спати. :)

Andreas - 29-3-2007 у 14:49

Цитата:
Остап Шумин
Підтримую, я б також не витримав...


Во-во... Так що не дивуйтеся, блукаючи ввечері по темних вулицях. І не сваріть комунальні служби.

Остап Шумин - 29-3-2007 у 15:37

Якщо в комунальних служб криві руки і ліхтар освітлює не вулицю а моє вікно, чому я маю це терпіти??? Може комусь подобається, мені ні. Чекати поки приїдуть і зроблять по-людськи..... можна до другого пришестя.

Andreas - 29-3-2007 у 18:14

Чому маєте терпіти? Хоча б тому, що ця лампа потрібна сотням мешканцям міста, а заважає - вам одному. Та й незручності мізерні, штори закрив чи жалюзі - і все. Хоча б тому, щоб не вдаватися до варварських вчинків (рогатка). Ні на мить не сумніваюся, що ви хочете жити в цивілізованій державі і вважаєте себе цивілізованою людиною - от і давайте вести себе цивілізовано.

Demyan - 30-3-2007 у 07:50

Звісно що тут двояке питання. Я один а їх багато. Проблема в тому що є різні люди. Штори не помагають. Якщо комунальні служби не вміють робити то чому я повинен страждати? Так - постраждають інші бо не буде світла. Але я теж не хочу мучитися і просинатися і не знати чи то ранок чи шо...
Я вважаю себе цивілізованим але ті хто робили це знали прекрасно що воно може заважати - про яку цивілізацію йде мова? Кожна людина зі свого боку егоїстична. Ось і в даному випадку я стаю егоїстом і не заперечую цього.
Я звісно ще нічого не робив і з рогатки стріляти наразі не буду, думаю напишу заяву, поступлю демократично...а далі буде видно.
А трамвай - це інше, його не перенесеш. А вот лампочку можна було ставити нормально.

Andreas - 30-3-2007 у 19:53

Не пишіть, Дем'яне заяви - то дарма. Є проектна висота підвішування ліхтарів, є проектні світильники, проектна потужність лампи, заради Вас ніхто того змінювати не буде. Так що розчохлюйте рогатку, а цивілізація зачекає - їй не вперше.

Hanor Narasson - 30-3-2007 у 20:48

Аndreas, ми були майже сусідами - я мешкав на Філатова, на 1-му поверсі("по старому", тобто вище партеру :D ) Навпроти вікна висіла ( і висить до цого часу) лампа. Поки там була звичайна жарівка - обходилися шторами. Гірше стало, коли замінили на ртутну лампу. вона гуділа так, ЩО СПАТИ ПРОСТО НЕМОЖЛИВО :mad: