Форум Рідного Міста

Савік Шустер йде на "Інтер"?

Dmy - 13-4-2007 у 19:57

Цитата:
Чутки про те, що ведучий найпопулярнішого політичного ток-шоу країни Савік Шустер веде переговори з генеральним продюсером каналу «Інтер», з’явилися у медійному середовищі ще кілька тижнів тому. 5 квітня їх підтвердив сам Савік

Далі чит. "Телекритику"

Ну, "Свобода слова" - то таке. Але людина щиро любить футбол - сама пробивала на ICTV "3 тайм". І як це пов'язати з політикою каналу На «Інтері» скорочують економіку, погоду і спорт?

Тарас Гулка - 13-4-2007 у 20:51

Перекупили :) Читав, що йому Інтер запропонував в 2,5 рази більшу зарплатню. А на ІСТV він отримував в районі 50 тис. у.о

http://www.pravda.com.ua/news/2007/4/6/57018.htm

Юрій Сєров - 13-4-2007 у 22:17

Його програми справді рейтингові, хоча він в Свободі Слова, особливо й нічого не робить, лише модерує процес. Разом з тим аналогічні передачі на 1+1, УТ-1 не є такими цікавими...

Ігор Баранік - 17-4-2007 у 18:35

На УТ-1, правильніше ПН(Перший національний), була така програма "Четверта влада", ведучий Олександр Савенко. Ото була суперова програма, хоч і рейтинг думаю був маленький. Ну це я так, трохи наофтопив.:)

Ігор Баранік - 17-4-2007 у 18:36

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Тарас Гулка
Перекупили :) Читав, що йому Інтер запропонував в 2,5 рази більшу зарплатню. А на ІСТV він отримував в районі 50 тис. у.о

http://www.pravda.com.ua/news/2007/4/6/57018.htm


Це йому платили в рік чи в місяць чи в тиждень, чи за кожну програму?

Тарас Гулка - 17-4-2007 у 20:59

Згідно наведеного мною вище джерела - в місяць

Ігор Баранік - 18-4-2007 у 12:18

Круто.:)

Сергій Бєляєв - 18-4-2007 у 18:43

Кісєльову свого часу більше платили :lol:

Ігор Баранік - 19-4-2007 у 11:47

Більше за ІСТВ чи більше на Інтер?

Сергій Бєляєв - 19-4-2007 у 12:08

За ICTV.

Dmy - 19-4-2007 у 14:11

Кисельов, поза тим, що щось там вів, ще був якимось "дилехтором".

Сергій Бєляєв - 19-4-2007 у 14:48

Посади тут не відіграють принципової ролі. Їх насамперед запрошували як телезірок-найманців, а, отже, платня залежала не від виконуваної роботи, а від особи запрошеного. Як у Голівуді - за виконання однієї і тієї ж самої ролі різні актори виставляють різні умови щодо суми гонорару.

Максим Стюфляєв - 19-4-2008 у 12:35

Схоже, настав час змінювати назву теми на "Савік Шустер йде з Інтера"? Принаймі чутки про такі його наміри ширяться Інтернетом. Звісно, поки це лише плітки, але диму без вогню не буває... Савік нібито дуже невдоволений результатами роботи на Інтері. По - перше, "Великі українці" - проект, яким Савік марив ще в Росії і значною мірою заради якого власне перейшов на "Інтер" вийшов далеким від того, про що йому мріялося. По - друге, коли Савік переходив на "Інтер", була домовленість, що він також вестиме спортивну і підсумкову аналітичну програму. Наразі ці проекти далекі від реалізації. Нарешті, по - третє, у своїй "Свободі" на Інтері Савік значно менш вільний, ніж це було на ІСТВ. Йому постійно вказують, кого запрошувати, про що і як говорити. Щодо останнього, у мене теж склалося таке враження. На "Свободі слова" Савік виглядав значно вільніше, розкутіше та й теми цікаві піднімав, часто на актуальні міжнародні проблеми. "Свобода" на Інтері зроблена значно гірше і вже так остогидла, що взагалі останнім часом її не дивлюся. От і Савіку нібито набридла така роль кріпака. За чутками він залишить Інтер вже влітку. Куди цього разу зібралася "блудна телезірка", точно невідомо. За однією версією його переманив найлютіший ворог Інтера - "плюси". За іншою, Савік має очолити Київський медіахолдинг Черновецького в разі перемоги останнього на довиборах. Правда, канали холдингу працюють лише в Києві, зате Савік там буде начальничком. Тобто поживемо - побачимо. Але мені чомусь теж здається, що з "Інтера" "шустрик" збирається тікати.:rolleyes:

Максим Стюфляєв - 13-6-2008 у 14:11

Шустер таки вирушає у вільне плавання. Вчора він офіційно оголосив про намір створити власну продакшн - студію, яка вироблятиме для різних українських каналів програми на політичну, спортивну та іншу тематику. Савік поки ухиляється від прямої відповіді на питання, чи означає створення такої студії його розрив з Інтером і закриття "Свободи".

Юрій Сєров - 13-6-2008 у 14:14

Шкода, що нема "третього тайму", він би зараз був дуже доречним.

Максим Стюфляєв - 13-6-2008 у 20:08

Куликову пропонували "Третій тайм" вести, але він відмовився. Не любить людина футбол і не розбирається в тому.

Юрій Сєров - 13-6-2008 у 20:12

До речі зараз на Інтері "Свобода" про Євро-2012.

Dmy - 13-6-2008 у 20:33

Я взагалі дивуюся, як він мало того, що погодився пропустити недєцкій матч Голландія - Франція, так ще і переніс початок програми на годину раніше, прогавивши кінцівку своєї коханої Італії?:o Поставив хрест на улюбленцях?

Максим Стюфляєв - 13-6-2008 у 20:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
До речі зараз на Інтері "Свобода" про Євро-2012.
Я б подивився, але краще дивитимусь Голландію. А Інтер зараз з ініціативи Шустера проводить цілу акцію "порятунку українського ЄВРО 2012." Цитую "Телекритику". "Телеканал «Інтер» за ініціативою ведучого Савіка Шустера розпочинає соціальний проект на підтримку проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні. Причиною для такої ініціативи стала загроза позбавлення України права проведення чемпіонату через неготовність нашої держави виконати поставлені УЄФА умови. Як повідомляє прес-служба «Інтера», канал прагне привернути до цієї проблеми якомога більшу увагу громадськості.

З 11 червня протягом місяця в ефірі телеканалу «Інтер» виходитиме ролик під слоганом «Догралися!», а в інформаційній програмі «Подробности» планується цикл тематичних сюжетів.

Темі «Євро-2012» в Україні буде присвячений випуск «Свободи Савіка Шустера» 13 червня (програма розпочнеться на годину раніше, ніж зазвичай – о 20.30). У програму запрошені Президент, Прем’єр, Григорій Суркіс та інші люди, які, на думку авторів «Свободи», мають стосунок до «Євро-2012».


На думку пана Шустера, проект може «донести до політиків серйозність завдання, щоб вони зрозуміли: вони відповідають не просто за проведення Євро, а за майбутнє цілого покоління»

Максим Стюфляєв - 1-8-2008 у 21:19

Сталося. Савік Шустер таки пішов з Інтера на ТРК Україна. Сьогодні офіційно уклали контракт на три роки. Контракт передбачає вихід в ефірі каналу з понеділка по п’ятницю суспільно-політичної програми, ведучим якої буде Савік Шустер. Проект з’явиться в ефірі у вересні. За чутками зарплата Савіка на каналі Ахметова буде понад як удвічі вищою, ніж на Інтері. От хто гроші лопатою відгрібає....

Dmy - 1-8-2008 у 22:01

Трохи хронології.

Спочатку (в понеділок) «Телекритика» повідомила, що «Команда «Свободи» Савіка Шустера йде з групи Інтер», причому сам Шустер «відмовився від коментарів, пославшись на перебування за кордоном» (ну то й що?! Хіба з-за кордону не можна коментувати?). Коментував інформацію шеф-редактор «Свободи» Володимір Долін, який, зокрема, зазначив, що переговори про майбутнє розташування «Савік Шустер Студіос» «ведуться з багатьма каналами», але «з жодним каналом не тільки не підписано контракт, а й не завершено переговори», хоча на рівні чуток на поверхні плавав ТРК «Україна».

Не минуло й 2 днів, як паперовий колєга ТРКУ газета «Сегодня» повідомила, що, виявляється, головною причиною звільнення Шу&Co є конфликт із керівництвом Інтера. Останнє, начебто, намагалось контролювати політику «Свободи». «На Інтер тиснув Секретаріат президента – з приводу тем програм, і з приводу того, кого можна запрошувати на передачу, а кого ні. Наприклад, Михайло Бродський, Давід Жванія, радник прем′єра Олег Медведев останнім часом стали персонами нон-грата на передачі. Савік уже давно прийняв рішення піти, а ситуація із Жванією, якого вимагали не запрошувати в студію, стала просто останньою краплею.»

А ще за 2 дні (тобто сьогодні) «Телеканал «Україна» офіційно підтвердив укладення контракту з компанією «Савік Шустер Студіос»… Контракт, термін якого становить 3 роки, передбачає вихід в ефірі каналу з понеділка по п’ятницю суспільно-політичної програми, ведучим якої буде Савік Шустер. Проект з’явиться в ефірі у вересні.»
Таке враження, що попереденьою інфою Рінат-Медія робило Савіку піар в образі благородного і непідкупного журналіста, що пішов, не витримавши тиску знахабнілих і сп′янілих від влади помаранчевих (це на Інтер-то :lol: ), а не тупо за грубішими бабками.

Перспективи.
З одного боку ТРКУ здобуде рейтинґ, що кепсько.
З іншого, Савік Шустер – персона досить незалежна і джинсу пускати навряд чи буде, а своєю програмою перекриє сітку, суттєво зменшивши ефірний простір для замовних матеріалів регіонального розливу.
З третього боку, 3 роки – це сурйозно – стільки всього може трапитися. Та й 5 разів на тиждень – підозрюю, людям швидко набридне, його і так уже багато хто не дивиться (я, наприклад).

ICTV, Інтер, ТРКУ: по наклонній?

P.S. Цікаво, чи посуне Савік Шустер Сашу Денісова хоча б із «Ночі Ліги Чемпіонів»?

Юрій Сєров - 2-8-2008 у 00:07

Політикою вже майже не цікавлюся, а от відносно
Цитата:
P.S. Цікаво, чи посуне Савік Шустер Сашу Денісова хоча б із «Ночі Ліги Чемпіонів»?
то це було б добре.
Хоча сам ТРКУ - фе.

Козачок Сергій - 2-8-2008 у 10:35

Займуся плагіатом: "Славік Шустрий йде на інтер"
Блін, і хто ж це такий, щось не чув я про такого...

Dmy - 2-8-2008 у 13:24

Це такий хлоп, що колись вів "3-й тайм" на ICTV