Форум Рідного Міста

Розміщення торгової точки в центрі

Ната Толмачова - 14-4-2007 у 13:28

Хтось може підказати, що в нас в місті відбувається з видачею дозволів на розміщення торгово-виробничих точок в центрі міста, конктретніше - в районі т.ц."Магнус"? Чи можуть там надати дозвіл на встановлення кіоску чи міні-бару? Як отримати цей дозвіл?

Тарас Гулка - 14-4-2007 у 16:50

Наскільки я розумію, такі дозволи видає міська рада. І отримати дозвіл на встановлення кіоска, т.з. малої архітектурної форми буде складно, особливо в центрі. Для прикладу, знаю одну фірму, яка колись на окраїні Львова, в промисловій зоні, купила невеликий кусок землі із розваленим будинком (одні стіни). Отримання дозволу на реконструкцію від міської ради триває вже другий рік, причому, що від фірми займаються фахові юристи. І зауважте, земля - їх, окраїна міста, промислова зона.

Ната Толмачова - 14-4-2007 у 18:27

Дякую за відповідь.
Я ніяк не можу розібратися з тим хто в нас в місті за що відповідає. Я це не для себе питаю, просто стало шкода знайомих, які продають найближче від мого офісу найсмачніші хот-доги :) , а їх з того місця виганяють і дозволу не дають :( Здається що вже ніяких кіосків не можна буде ставити близько центру, хоча толком ніхто нічого не може пояснити.

Тарас Гулка - 14-4-2007 у 19:20

Цитата:
Здається що вже ніяких кіосків не можна буде ставити близько центру, хоча толком ніхто нічого не може пояснити.

Наскільки я розумію, міська рада не проти кіосків, але вони мають бути відповідного естетичного вигляду і стояти у визначених місцях. І тут важко з ними непогодитись, бо в нас деколи доходить до абсурду із тими кіосками

На сайті міської ради можна знайти багато ухвал і результатів громадських слухань з цього приводу, деякі з них досить свіжі. Шукайте інформацію про "малі архітектурні форми".

Ната Толмачова - 15-4-2007 у 15:51

це я знаю, а от ще знаю, що люди довго і нудно намагаються в міській раді отримати дозвіл і їм відмовлють.