Форум Рідного Міста

Нетрадиційна медицина vs компютерна діагностика

Demyan - 17-4-2007 у 08:24

Хотілось би почути хто як ставиться до такого лікування та виявлення діагнозів скажімо по фотографії...просто зараз постало питання, вияивили якийся діагноз ( не мені) виписали якісь трави і сказали приймати потім знову прийти...я дуже скептично ставлюся до цього і не розумію. Мені доказують що мол та лікарка дуже відома що вона дійсно лікує...але зараз таких розвелеося...не краще сходити і зробити якусь компютерну діагностику.

Олексій Мачехін - 17-4-2007 у 09:55

Краще піти до фахового лікаря відповідного профілю і пройти обслідування.

Demyan - 17-4-2007 у 09:57

Так навіть не відомо до якого лікаря іти бо та лікарка сказала що є проблеми з щетовидною, ніби зоб є (ну це дійсно є вже давно), ще там щось...вот і людина зараз в паніці мол що робити лікуватися чи забити чи пройти обстеження...

Олексій Мачехін - 17-4-2007 у 10:33

Звісно, пройти обстеження - піти до ендокринолога і пройти УЗД щитовидної залози за 30 гривень, а якщо не терміново, то по запису безкоштовно.

Demyan - 17-4-2007 у 11:24

а як щодо компютерної діагностики? там ніби кажуть все можна пройти одним махом.

Тарас Задорожний - 17-4-2007 у 11:38

Так можна. У мене бабусині сусіди цим промишляють. Люди з медичною освітою. Але, подивившися на поставлені діагнози, я зрозумів, що медициною не пахне. Приєднують до твоєї, наприклад, руки автомат. А потім роздруковують діагноз. Типу нирки слабі, кишечник, там ше шось. Лікування одне - куплені у них же "ліки". А потім вам все як в бабки-ворожки зніме.
Лохотрон це люди добрі

А щодо твоєї проблеми, то видається, що дійсно варто піти до ендокринолога. А по секрету скажу, що щитовидка - проблемна зараз у всіх. Чорнобиль і тд. Але наскільки проблемна хай визначить лікар, який працює у медичному закладі.

Просто комп"ютерна діагностика дуже широке поняття. Є дійсно апарати, які можна найти не у дохтора на квартирі, а у медзакладі. Хоча, тепер навіть ворожки ліцензії мають....

Спитай краще, хто знає доброго ендокринолога і пройди обстеження

Demyan - 17-4-2007 у 11:43

а у Львові є якісь нормальні медичні заклади де можна пройти нормальну діагностику? Будь-яку - головне щоб дали хороший діагноз і нормально вилікували якщо треба.

P.S. Та в тому то і справа що в людини все нормально ніяких побічних ефектів нема ну є вже багато років ті проблеми, а тут прийшли сказали що показували фотку лікарці і вона сказала що є хвороби і тре лікувати і ще до неї потім приходити.....вот людина і почала переживати.

Тарас Задорожний - 17-4-2007 у 13:10

Спочатку варто людину заспокоїти. Можна піти банально в поліклініку до ендокринолога. Не знаю, як в районних, а у міській точно є. Ну навіть для впевненості в бажанні допомогти всунути йому/їй якусь коробку цукоркіВ, якшо така вже паніка. Загалом можна піти у діагностичний центр.

В мене колись була історія. Ще у шкільні роки був в Карпатах і вхопили нирки. В районній лікарні в Сколе сказали, що пісок пішов порадили в діагностични й у лЬвові. Після приїзду до Львова, обстежився там. Наче камінь навіть найшли порадили попити сечогінні. За якийсь час (не менше року) обстежився в чорнобильській лікарні. Там сказали, що каменя може й не було, а просто рубець якийсь, але попити те, що я пив і посидіти трохи на дієті мені, за їх словами незашкодило.

ТАкшо з досвіду кажу - чорнобилдьська, або діагностичний. Хоча, може у людей є трохи інша інформація чи досвід.

Тарас Задорожний - 17-4-2007 у 13:12

А, ще одне забув. Хай та бідолашка хвора не переживає так. Прожила купу років поки її фотка не попала невідомо кому в руки. Такшо наберіться терпіння на хоча б тиждень, взнайте все, що можете про лікарів, домовтесь за обстеження ітд.

А щоб її трохи розрадити скажете, що фоторгафія була бракована може і та баба нерозгледіла.

ПС. Ото вар"яти людям голову задурюють. І головне, що всі з ліцензіями МОЗ.

Demyan - 17-4-2007 у 13:33

так і я про тож я кажу я взагалі як дістане мене то все візьму в фотошопі вставлю руки голови з різних людей.....нехай щось скаже. а головне що за таке вона взяла і бере 100 грн. і вважається типу хорошої лікаркою а не там бабулею типу Оксани чи Ілхама.

Demyan - 17-4-2007 у 13:36

А де знаходиться цей діагностичний центр, якісь контакти?

Олексій Мачехін - 17-4-2007 у 14:08

Ну, на загал, щитовидку, навіть якщо там нічого страшного, а тільки невеликий вузлик, треба контролювати. Той гадський вузлик може почати рости і перероджуватись від різних чинників.
Є невелика ймовірність, Demyan, що та «лікарка» була таки лікарка і знала що казала, а якщо відхилення у роботі щитовидної залози видно по обличчю, то до лікара треба було йти давно, тут довго чекати не варто - протягом місяця слід попасти на УЗД.

Demyan - 17-4-2007 у 15:11

так справа в тому що по фотографії вона сказала не тільки про щитовидку (я вище писав) там і зоб був і помоєму кишечник чи якісь там залози (внутрішні органи)...

Олексій Мачехін - 17-4-2007 у 16:09

Зоб це і є збільшення щитовидної залози.

Тарас Гулка - 17-4-2007 у 17:40

Рекомендую Львівський обласний діагностичний центр, що на Пекарській. Якщо за направленням і в межах черги - безкоштовно. Якщо без направлення і позачергою - то за гроші. Хороші фахівці. Колись туди ходив на УЗД з приводу щитовидки.

Адреса: Пекарська 69б, тел: 753999, 754990, 756142 (телефони взяв із довідника, тому в них невпевнений)

Ще один хороший варіант - це Центральни військовий шпиталь, що на куті Личаківської та Чехова. Вже кілька років, вони за гроші проводят для цивільних будь-які обстеження. А враховуючи, що це військова структура - то лікарі там дуже хороші.

Степан Гладкий - 26-6-2008 у 13:01

Це, що вона поставила правильний діагноз, честь і хвала їй, але лікування рекомендую проводити, порадившись з ендокринологом.