Форум Рідного Міста

«Київстар» готує нову економ-послугу «МОБІЛИЧ»

Роман Ромашка - 20-4-2007 у 17:13

Оператор мобільного зв’язку компанія «Київстар» готує до виходу на ринок нову послугу «МОБІЛИЧ» для економних абонентів.

Як стало відомо, комерційний старт послуги намічено на 4 травня 2007 р.

Оператор розраховує, що новою послугою в основному будуть користуватися люди переважно старшого віку (від 35 років), а також ті, хто має середній та нижче середнього дохід.

Завдання «Мобілича» — дати людям простий та якісний мобільний зв’язок, який вони можуть собі дозволити в грошовому плані (тобто недорогий).

«Мобілич» буде відрізнятися простими та зрозумілими тарифами, низькою вартістю хвилини дзвінка, якістю покриття та зв’язку від «Київстар».

Докладну інформацію щодо тарифних компанія планує надати 28 квітня 2007 р.

Поповнення рахунку Послуги «Мобілич» буде проводитися аналогічно Київстар та Djuice: за допомогою скретч-карток, за допомогою електронних кодів поповнення, поповнення на будь-яку суму (від 1 грн.) в електронних автоматах прийому платежів.

Абонентам «МОБІЛИЧ» будуть доступні такі послуги як SMS, MMS, міжнародні дзвінки, міжнародний роумінг, переказ коштів з мобільного на мобільний, послуга «Передзвони мені», WAP / Мобільний Інтернет / GPRS, поповнення іншого рахунку зі свого мобільного, «Мобільна рація» (РТТ), Djingle, «Анти-АОН» (антивизначник номеру).

З 4 травня 2007 р. почне працювати єдиний номер довідкової служби та замовлення послуг 222, (дзвінки з номерів Послуги «Мобілич» безкоштовні). Номер довідкової служби для дзвінків зі стаціонарних телефонів и номерів інших мобільних операторів України (044) 232 03 02.

Очевидно, нова послуга оператора "Київстар" повинна скласти конкуренцію "ЕКОТЕЛу".

Оригінал повідомлення
PS. тепер і на кучмастарі криза жанру..

Ірина Роздольська - 20-4-2007 у 17:34

Але назву придумали... Таке враження, що в нас тут росія форева. Вже б можна було щось оригінальніше придумати. Поки не скасують плати за зєднання - буду вважати їх невдахами.

Бузко Ярина - 25-4-2007 у 13:39

Це вони мабуть хочуть створити конкуренцію Екотелу... Не думаю, що в "Мобілича" щось вийде. скнари вони там усі. І вони ні за що не зроблять 0 без ПЗС, як на Екотелі.:)

Роман Ромашка - 25-4-2007 у 16:30

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Бузко Ярина
І вони ні за що не зроблять 0 без ПЗС, як на Екотелі.:)

Знаючи яка жлобська коннтора КС, теж так вважаю.
Помоєму вони це барахло кидають не в конкуренцію Екотелу, а в конкуренцію лафі і бі.
А от назву могли придумати вже кращу.
Ось які асоції у людей:
даніліч, могіліч, іч
Якщо пориєтесь на мобільних форумах то ще не таке знайдете.

Катерина Лісова - 14-7-2008 у 10:01

Мобілича вже давно потрібно закрити. Тема дешевих розмов у середині мережі тут не пройшла. І реклама не дуже....

Роман Ромашка - 14-7-2008 у 17:08

Я цілком згоден що Мобілич абсулютно ьний проект. Це скільки треба було шансону наслухатись і травки накуритись щоб таку назву придумати. Тим не менше аналогічний проект взагалі провалився повністю.

Горват Корнелія - 3-9-2008 у 16:14

Зайшла на їх сайт, глючить не по-дитячому... Завжди так було?

Роман Ромашка - 4-9-2008 у 13:46

Вроді не глючить. Лисом заходив.

Степанюк Василь - 16-9-2008 у 20:58

Дизайн сайту ніякий. Переглянув їхні тарифи не похоже що вони розраховні для тих, "хто має середній та нижче середнього дохід". Особливо цікава "Щоденна абонентна плата для участі в акції". Це навіть, якщо не користуватися телефоном, а брати участь в акції в середньому виходить 9 грн./міс.