частіше за все під "поганими звичками" розуміють куріння, п’янство, наркоманію і т.п. хоча насправді їх набагато більше, та й не всі погані звички є
власне звичками і не всі поганими і не весь то їх перелік, що вищезазначений...
мій викладач колись казав, що не йде додому після роботи "без своїх сто грам" . думаю це не варто називати його поганою звичкою, швидше звичкою швидко
розслабитись
після тяжкого і напруженого дня
цікавить думка форумців про те, що слід вважати поганими звичками, які погані звички приманні всім, які в основному жінкам або чоловікам і чому
а ще як їх позбутися і чи варто
одна з поганих звичок на мою думку (а особливо на думку мого хлопця
), яка в
основному притаманна жінкам по відношенню до чоловіків - це вічна "пилорама", яку я вважаю швидше вродженою звичкою або набутою жінками завдяки самим
чоловікам.
для прикладу, анекдот:
- любий, я щойно прочитала в журналі, що чоловіки не слухать жінок, саме тому жінки все повторюють двічі
- люба, що ти сказала?
ще одна погана звичка - матюки після кожного слова. хоча як на мене матюк - це просто багатозначне народне слово і деколи (зрідка), але дуже доречне

недоречне хіба тоді, коли криють матом, бо більше нема чим
ще одна - постійно перебивати співрозмовника або говорити завжди і всюди виключно про себе. а лікується, як на мене подібне подібним (точніше
заліковується на певний час) людина, з якою ви спробуєте поводитись так само як вона поводиться з вами швидко втратить до вас інтерес, але не спробує
інакше спілкуватися
що б ви додали/викинули в переліку поганих звичок?
а перелік хороших звичок взагалі існує? 
Думаю, що і без підказки люди знають, що таке погана звичка, бо на те мають совість. Гірше, коли домовляються з власною совістю, і тоді "зло
називають добром, а добро - злом".
Тому перейду відразу до переліку хороших звичок.
Молитися перед сном. Раніше, спостерігаючи за бабусею в дитинстві, я не міг зрозуміти, як це - молитися по пів години і більше перед
тим, як іти спати. Пробував - виходили лише завчені фрази, яких вистачало на хвилини три. Питав у бабусі, про що можна так довго молитися? А вона
казала - дякувати за ще один прожитий день, віддавати свої клопоти Господу і отримувати спокій, просити благословіння для близьких людей... Який я
радий, що мав у дитинстві поряд бабусю!
От пишу вже по-київськи "бабуся"... А
мало бути "бабця".
Дзвонити рідним. Часто. І розмовляти довго. В кожного оператора, мабуть, є можливість встановити безкоштовний (або з символічною
оплатою) номер або кілька. Мама така рада 
Хтось продовжить про хороше?
Погані звички, як і хороші мабуть краще видно зі сторони.
Погані (дивлюся на себе):
-довго спати
-непунктуальність
... щось я починаю думати, що даремно почала цю тему, бо не готова відверто говорити про власні погані звички 

погана звичка: "почали за здравіє, скінчили за упокой"
звичка, як правило, найчастіше проявляється в розмовах про наше життя-буття
Про себе пиши, а не підтверджуй! 
дуже погані звички в плані спілкування:
1. всім і вся скаржитися на життя 
2. звинувачувати інших в своїх проблемах 
3. хвалитися 
я часто запізнююсь і не кладу речі на своє місце