Форум Рідного Міста

EDIUS та його примхи

Юрій Карашівський - 1-5-2007 у 13:08

Бачу, що темою відео-монтажу переймається поки що не багато людей, тим більше, що нелінійний монтаж для невеликих каналів обласного рівня - це ще новинка. Використовується хіба для приватних продакшн-студій. Та все ж, може хтосьпідкаже.

Чи виникали проблеми при встановленні EDIUS? Бо поставити його поставив, а от запустити щось заважає. Видає мені фразу "This version has already expired".
Намагався знайти пояснення на російських форумах, але тамтешні "вундеркінди" шифруються. Кажуть, це тема "зламу" програми, а ти новачок, тобі ніхто не розкриє таємницю.
Річ в тім, що EDIUS вже працював раніше на моєму компі, до перевстановлення вінди. Вінду поставив ліцензійну ніби, може тому? Чи просто конфліктує з Kerio або антивіром? Якось краєм ока побачив на форумах вирішення проблеми, але зараз знайти його не можу.

Випереджу одразу декілька припущень: версій EDIUS в мене декілька, є і крякнуті, є і ліцензійні, як то: залив з українського TORRENTa бета версію 4.0, є також диск з 3.0 версією і ще одна аналогічна - позичав в колеги. До всіх є ключі, всі встановлюють без проблем. А от далі не йде.