Форум Рідного Міста

Продам Treo 270

MaX:) - 17-5-2007 у 17:46

Комунікатор - мобільний телефон + КПК
33 мгц процесор
16 мб памяті
GSM/GPRS
кольоровий екран 160*160

В ідеальному стані. Повна комплектація + кредил. Батарея тримає 3-4 дні.

120 у.о.

MaX:) - 17-5-2007 у 17:46

тел. 8097-248-79-71

Tempika - 18-5-2007 у 12:10

120 дорого... два роки назад купила трео 600 за 170 баксів... за 50 візьму.

MaX:) - 18-5-2007 у 22:57

ха ха :)
2 роки тому і за 170 у.о.?
не сміши мої тапки

за 100 віддам, там повний комплект + кредил + сумочка на пояс, стан відмінний, батарея довго тримає...
дешевше немає змісту продавати, краще буду ним далі користуватись

Юрій Сєров - 18-5-2007 у 23:32

За 170 2 роки тому хіба що вживаний. Нові тоді дорожчі були.
Нові зараз не Ebay десь в таку ціну йдуть.
До речі, скільки в трео 600 тягне батарея?

Tempika - 18-5-2007 у 23:33

...ну чого смішити,так воно і було... товариш купив рік назад 650-й за 200 баксів... на ebay treo 270 - 25 баксів реальна ціна... 50 - то купити вже, але за такою ніхто й не купує... сумочка на пояс нафіг мені не потрібна... батарея 3-4 дні - то мало, трео 600 тримає 10 днів... користуйтеся, прошу дуже, але на палми ви навряд знайдете клієнта, дуже вже поглючують ті трео (знаю по своїй шарманці)... тілько щось йому не то, так знов резет.. ох.

Tempika - 18-5-2007 у 23:35

...юрій, так, був вживаний місяці три приблизно :-) так і цей трео далеко не новий, їх років три вже просто не випускають.

Tempika - 18-5-2007 у 23:36

..да, а коли я купила трео 600, то вони вже не випускалися, тоді якраз появився 650-й.

Юрій Сєров - 18-5-2007 у 23:43

Поки коректував своє повідомлення, Ви вже відповіли :)
10 днів - це справді непогано. Колись бавився з одним 600-им. Єдиний його мінус - це габарити. На сумочці трохи важко носити.

Юрій Сєров - 18-5-2007 у 23:49

Мені особисто здається, що телефон + палм трохи кращий варіант ніж Смартфон, але це на любителя.

Tempika - 18-5-2007 у 23:52

...ну я просто старий пальмовод :-)) і готова до сюрпризів, і знаю, що тре робити, якщо глюки... а людина, що з тим не знайома, плюне і купить смартфон - моторолку чи нокію... у трео ще трохи є всяких рпоблемок... але для мене завжди було важливим мати доступ до пошти і аськи в будь-який момент, тому трео виявився найкращим варінтом... тепер би купила ще один для карточки лайфа (у мене необмежений корпоративний тариф)... ось.

Юрій Сєров - 18-5-2007 у 23:59

Мало юзав, глюків не помітив. Єдине, що проблема з "лікуванням" софта, дещо кривувато ставало, програма-диктофон якось трохи дивно працювала.
Мій Tungsten E працює вже досить довго без перевстановлення софта (правда мало що на ньому роблю, використовую як словник і довідник), тому думаю з Трео, один раз все зробити і все буде ОК. Але мені особисто подобаються просто телефони і на першому місці параметри телефона (батарея, якість зв'язку, якість передачі голосу, сила дзвінка і вібро і т.п.). Операційки смартфонів (нокії і моторолки), кажуть, гальмують.
А от про юзаний Трео 600 або 650 сьогодні задумався... :rolleyes:

Tempika - 19-5-2007 у 00:04

..краще бери 650-й... у 600-му є деякі нюанси, тре багато програмульок доставляти... крім того, для трео 270 тре абсолютно інший набір програм знову... те ж PdaNet, ще деякі програмки... ну і тре мати на увазі, що якщо машинці вже більше 3-х років (а тому трео 270 - наверняка), то його акумулятор і джаесем модуль по любе зношені і є ймовірність, що воно загнеться без попередження... а як у нас такі екзотичні штуки ремонтувати - самі знаєте.

Рост - 19-5-2007 у 00:29

Таню, що ти з Трео робиш, що він в тебе так глючить? Я зауважив лише два моменти в своєму, які можуть його заморозити.
Раз - якщо збираєшся подзвонити і в момент, коли тиснеш кнопку виклику надходить зустрічний, вхідний дзвінок. Я за півтора року умудрився раза два-три так попасти :)
Два - коли рветься ЕДЖЕ, ну, тіпа, швидкий ЖПРС. Але теж не так часто буває і після відпрацювання стандартного тайм-ауту як правило відпускає. Але я рідко дочікуюсь, перевантажити скоріше :) В загальному мій апарат потребує перевантаження не частіше разу чи двох на місяць. Інших глюків не помічено. Правда, казнаскільки казнаякого софта я не наставляю, лише те, що треба для бізнесу: офіс, інет (мило, аська, бровзер стандартний), диктофон, ще там пару програмуль, підтримка wma. Ага, Рантайм ще - щоб деякі проги з базами перенести на карточку, а то в машинці пам`яті забракло, база аськи тільки мегабайт 7 уже тягне. Ех, взяв би 680, не було б цих проблем. Але їх тоді ще не було у нас.

До речі, що, дійсно 10 днів 600-й працює? Це в повноцінному режимі, чи просто в черговому, лежачи на поличці? Якщо мій 650-й використовувати лише як телефон з розмовами в день по 20-30 хвилин, то 4-5 діб максимум. Невже різниця в моніторі так відбивається на часі роботи? Чи ти, може, як в тому анегдоті, автомобільний акумулятор в ранці носиш? ;)

Рост - 19-5-2007 у 01:08

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
тому думаю з Трео, один раз все зробити і все буде ОК.

Точно. Без перевстановлення з листопада 2005 року. Якось хотів прошивку поновити, але передумав - ліньки це все переставляти.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров Але мені особисто подобаються просто телефони і на першому місці параметри телефона (батарея, якість зв'язку, якість передачі голосу, сила дзвінка і вібро і т.п.).

Якщо оцінювати Трео як телефон, то:
- батарея в 650 порядка 4-5 діб тримає при 20-30 хвилинах розмов в день. В місті. А от якщо в поїздці, коли зв`язок часто рветься - тут сідає швидше, добре, якщо 2-3 доби витримає.
- якість звязку десь на 4 по 5-бальній.
- якість передачі голосу напевно на 4+
- сила дзвінка... Ну, як тобі сказати, на положенні 4 з 7 він дзвонить голосніше, за всі мої домашні телефони, а при 7 просто зносить голову - якщо несподівано задзвонить. можна підскочити до стелі :) Вібра середня. Тобто, вона хороша, але апарат важчий, ніж середньостатистичний мобільник і ним важче трясти :)
Ще з плюсів
- безрозміна записна книжка з величезною купою полів для кожного адресата.
- те ж щодо історії дзвінків та смс-ок. От, глянув зараз, перший запис про дзвінок в історії у мене датується 29-11-2005 :) Тобто, нема отого надоїдливого видалення старих смс-ок, бо нові не влазять :)
- чудова синхронізація з комп`ютером.
- це все-таки не імітація КПК, як згадані тобою нокії, моторолки та інші, а таки повноцінний КПК. В тому числі з можливістю роботи з нативними офісними документами. І він НЕ ГАЛЬМУЄ.
- просто надзвичайно зручна клавіатура! Набирати текст дуже зручно і швидко.
- БТ і ІЧ працюють добре.
- витривалий до падінь, як не дивно. Пару раз так гепався, думав, все...
- можна паралельно працювати в інтернеті і робити звичайні дзвінки. Навіщо? Ну, наприклад, ходити з постійно запущеною аською. Тільки вона акумулятор сильно їсть.
- великі можливості з розширення, наприклад, gps і т.п.

мінуси
- не має багатозадачності. Більшість програм, звісно, замерзає в тому стані, я якому їх залишаєш, а потім можна вернутися і продовжити роботу, але, по-перше, не всі, а, по-друге, таки зручніше, якщо декілька програм працюють впаралель. Ну але звичайні телефони цього теж не мають.
- не має usb-хоста, тобто, до нього не можна під`єднувати інші usb-пристрої.
- чомусь сильно царапається корпус.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій СєровОпераційки смартфонів (нокії і моторолки), кажуть, гальмують.

Думаю, тут краще тоді звичайний телефон брати, ніж такі смартфони.
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій СєровА от про юзаний Трео 600 або 650 сьогодні задумався... :rolleyes:

Не люблю я б/у мобілок. Купуючи, не знаєш, який сюрприз викине, а з ремонтом у нас... Мені мій Т20 таки відремонтувати у свій час не змогли, а хороший був телефон.

MaX:) - 19-5-2007 у 08:10

На рахунок глюкавості Трео - це глюки не Трео а софта який встановлений на нього. Спробуйте його хард ресетнути і поюзайте без лівого софта. Він працює просто чудово. Так що вибирайте акуратніше свій софт. У мене зараз теж 600-й. Вже 4 місяці і ні одного хард-ресета :) Правда було пару ресетів звичайних, і то тільки тому що ЮМС підвисало і вішало його намертво на довгий час (при GPRS), а через ресет його швидше реанімувати.

Батарея 10 днів, хм...
Навіть виробник казав що тримає не більше 4-5 днів :)

А от на рахунок важкості знайти нормальні ліки для программ так це правда. Всі зараз пересіли на Мобайли і Сімбіани вот і нікому лікувати софт :(

На рахунок мого 270-го. Я купляв його близько 2-х років назад, але купляв його практично новим - корпус не мав ні єдиної царапинки. Дав тоді 200 у.е. Там навіть документи ще не розпаковувались, і кабеля та все ін. також. Юзав всього один рік, а решту часу час від часу юзаю як телефон тому що маю Трео 600 як основний.

До речі може хтось знає де знайти нову батарею для Трео 600?
Софта для нього є купа :)

Tempika - 19-5-2007 у 12:06

...неможливо для трео 600 знайти в україні ніц... я два роки шукаю зарядний шнурок...

...лівий софт не використовувася... глючив цілком законний пілок, рінго, ася, пда-нет... десь хто бачив, щоб мобільник, якому три роки продавася за ціною 120 баксів?... ха.

...тепер скажіть, чи є там встановлений пілок, плеєр для емпетри, пда-нет власне для трео 270 (дуже дефіцитна штука),чи є слот розширення?... ті пів-інтернета тре облазити, щоб знайти ті всі програми... а батарея трео може глючити вже нова, я не кажу про ті дівайси, яким по три роки... джіперес модуль не завжди дотянує, до речі, і я могла б продовжити список слабких сторін трео 270 до нескінченності... крім того, за своїм рівнем роботи з мультимедіа його явно можна віднести до вже антикварних пристроїв....

...у мене трео 600 резетило тільки тому, що глючив джиперес на білайні, прийшлося робити хард резет, і неодноразово... а що робить з трео ася та бровзер деколи, то просто жах :-) а якось я спробувала туди завантажити якийсь векторний редктор (то дуже потрібна мені штука, просто жах як потрібна на трео), то він помер взагалі, лідве відкачали...

...так що навіть за 50 баксів то є купа траблів для нормального юзера... но не для мене, мазохістки :-))) маєте шанс продати, бо тут скоро 650-й для сдма ніби продаватимуть, то я йому мабуть надам перевагу.

Tempika - 19-5-2007 у 12:07

...так рост, саме коли рветься джиперес, воно і глючить, ти правий.

Tempika - 19-5-2007 у 12:09

...я не дуже активно користуюся телефоном... але якось коли він помер і мені тре було повністю розрядити батарею, то тиждень валявся поки не здох... і то не з повного розряду, а десь з процентів 80-ти.

MaX:) - 19-5-2007 у 19:16

PdaNet маю, довго шукав але знайшов як для 270-го так і для 600-го
пілок теж є

а на рахунок глюкавості ви так даремно, повторюю - глючить софт, або у вас стара прошивка в 600-му
а аську, ту рідну я ставив лише один раз, тьфу яка вона глюкава, тому користуюсь Mundu
і до речі старіші телефони по якості набагато краші від нових, так що і живуть довше, перевірено як мною так і багатьма знайомими
тому то 270-й в ідеальному стані і все гарно тама працює, і батарея краще тримає ніж в 600-у
щось мені перехотілось його продавати :)

Tempika - 19-5-2007 у 19:23

...не стара прошивка, така, як тре, я якось для встановлення програми перевіряла... мунду то така фігня, що омжна повіситися... там взагалі не можна послати повідомлення в офлайн, люди, що користуються не аською і не мрінадою, в списку не відображаються... пошук не працює, ніки видно далеко не всі... а як вона тихо вивалюється з конекту без жодного повідомлення - то взагалі :-))

...мабуть, не продавати - це правильне рішення, бо якщо сяде батарея або ще щось, то вже ніхто й не поремонтує :-(

...за три роки роботи не може бути підключений дівайс у доброму стані, бо ж мало кого хвилює, поцарапані там кнопочки чи ні, а ось всередині воно, на жаль зношується... причому це й заслуга наших електромереж... у мене два рази згоряв зарядник, і, кажуть, при цьому також може страждати батарея... невеликий стрибок може її не не уб*є, але пошкодить точно.

Рост - 20-5-2007 у 00:10

Хард резет я не робив з листопада 2005. Тоді був останній, під час встановлення програм. Коли (рідко, уже казав, не частіше разу чи двох на місяць) апарат ловить фріз, софт резет легко рятує ситуацію.
Коли рветься джеперес, глючить далеко не завжди. Я б сказав - зрідка.
Аська (використовую чатопус), працює дуже надійно. Були часи, коли я місяцями ходив з постійно запущеною. Але надоїло щодня заряджати апарат, все ж ті постійні запити аськи до сервера, кожних декілька секунд, садять акумулятор безбожно. До речі, повідомлення в офлайн прекрасно шлються, при чому без обмеження на кількість символів. Єдине - кириличні імена в контакт-листі абракадаброю. Ну та нема чого кирилицю використовувати в таких справах. Муветон. Контакт-лист експортується з десктопа, але як - уже й не пригадую.

В 650 штатно іде пілок, повний офіс (ворд, ексель, паверпоінт, жпег-в`юєр, підтримка кириличних шрифтів тягнеться окремо з сайту офіса), пдф-рідер, мильний клієнт, блазер (інет-бровзер), реал-плеєр (для мп3). Якщо треба відео ставиться ТСРМР, якщо wma - покеТюнс (правда, три рази з бубном довкола апарата треба пробігти, поки поставиться, але мені вдалося з другого заходу). Ну і в мене ще цілий компакт з різним софтом (полікованим), яким я, правда, не користуюся, бо нафіг воно мені тре.

До речі, що таке пда-нет і рінго?

Так що пора апгрейдитись як мінімум до 650-го, а краще 680-го, там 64М на борту. І буде тобі щастя.

MaX:) - 20-5-2007 у 09:07

:) апдейтитись вже давно пора, тільки гроші зявляться одразу куплю щось новеньке
пда-нет прога для виходу в інет через ПК, 270 і 600 не можна використовувати як модем без додаткової проги :( от для цього і служить пда-нет
правда стара версія дуже глюкава, нова (для 600) вже краще працює

рінго, якщо я не помиляюсь, прога яка дозволяє назначати різним контактам з записної книжки різні рінгтони

в трео йде пілок якщо то офіційна поставка на СНГ, мої Трео то контрабанда :)))

шкода що у Львові так важко з Палмами, в Києві знайомий живе так каже що там їх продають багато і по низьким цінам, 600-й наприклад недавно продавали за 100 у.о.

Tempika - 20-5-2007 у 09:23

...пда-нет дозволяє використовівати трео в якості джиперес-модема, наприклад, для ноутбука... рінго дозволяє встановлювати мп3 в якості дзвінка... в 650 такі речі зреалізовані штатно, а в трео з 180 по 600 тре помучитися... так само встановлювати програмку для камери, диктофону і теде... чатопус я *ниасіліла*, що поробиш.

...та я власне думаю про 650-й, тут вже можуть за 200 десь привезти.