Форум Рідного Міста

Ціни в будівельних гіпермаркетах.

Кутузік - 1-6-2007 у 18:28

У нас скоро очікується відкриття гіпермаркету Епіцентр. Наскільки знаю, в Києві, Львові, Чернівцях та ін. містах такі гіпермаркети уже працюють.
Цікаво, як вони себе позиціонують в плані цінової політики. Чи є зміст відкласти ремонт на 2-3 місяці в очікувнні нижчих цін?

Hanor Narasson - 1-6-2007 у 21:43

Не варто. Хиба хочете якийсь дуже ексклюзивний-VIP-євро-ремонт.

Тарас Гулка - 1-6-2007 у 22:10

У Львові таких гіпермаркетів купа "Нова лінія", "Марк", "Десятка", "Домотоп" і т.д. - ціни практично однакові (можуть на деяких товарах коливатись, але не критично). В епіцентрі за рахунок площі хіба асортимент більший. Але більшість з того скоріш за все при бідувництві не пригодиться, наприклад, садовий інфентар :)
Недавно відкрився "Марк" - сам не був, але чув хороші відгуки про ціни.

Ярема П. - 1-6-2007 у 22:41

Вищі ніж коли б купувалося все в приватних фірмах або на базарі. Єдине, що купуєш майже все відразу з того асортименту, що в них є. Знижки не роблять. В приватних фірмах єдине що треба чекати, наприклад, на плитку керамічну, але буде дешевше. Ще одне - з поверненням товару в Епіцентрі є проблеми (мій неприємний досвід).

Hanor Narasson - 2-6-2007 у 09:19

Єдина перевага Епіцентрів - те, що все в одному місці + є деякі "рідкісно-ексклюзивні" дорогі будматеріали. Це і по моєму досвіді, і зі слів швагєра, який працює в Дніпропетровському магазині.

Юрій Сєров - 2-6-2007 у 11:42

Дорогий той Епіцентр. Хіба щось ексклюзивне шукаєте чи в інших магазинах немає, тоді варто туди їхати.

Юра Мельник - 24-2-2008 у 11:26

Поїхав я в "Метро" за стелажем акційним, здається 185 грн або щось біля того. Вдома ремонт, тому вирішив заїхати в Епіцентр, типу недалеко від Метро і подивитися будівельний дріб'язок. Відразу скажу - перебуває хрін знає де! Майже Безлюдовка. Але побудувалися вони неслабо. Коротше розміром в 4 "Нові Лінії" :-) Товару всякого навезли - дофіга. І за цінами вони зараз нижче всіх інших, це якщо в комплексі дивитись. В «Новій Лінії» трошки дурять з цінами.
Отож стелаж цей я за 169 грн. прикупив, клей СМ11 (хто плитку клав, зрозуміє ;)) - 30 грн., поливалку Клебер маятникову взагалі за 50 грн прикупив. Загалом, і асортимент і ціни мені сподобалися.
Рекомендую! :клас:

Юрій Сєров - 24-2-2008 у 11:33

Вибір великий. Але ціни на всі товари не є найнижчими, тому можливо, що навіть затоварюватись в якомусь маленькому магазинчику біля хати вийде на те саме. Ну і без машини звідти нічого не привезеш. Тобто до вартості товару слід додати вартість або таксі або бензину.

Андрій Пелещишин - 24-2-2008 у 11:40

Щодо машин. У мене склалося враження, що там не завжди є місце для паркування. Принаймні я раз був там увечері біля 18-00, то вільних місць практично не проглядалося.

Юра Мельник - 2-3-2008 у 15:15

Чув як міжсобою говорили працівники, що в них парковка на тисячу машин. я думаю, що це досить достатньо. Якщо там стільки машин то це виходить не поганий показник.

Тарас Ільчишин - 2-3-2008 у 22:08

мені на роботу часто купляють різних дрібничок в епіцентрі - сверла, хомути металічні, ізолента .... - все барахло. хомути 25% браковані. Ізолента до одного місця, навіть та, що там за 11грн моток(типу гамериканська). Сверла, мечіки, плашки - найкращі радянські. хорошу ізоленту можна було купити на БАТі, але її там зараз немає. в мене брат постійно просить, щоб її вони привезли, але ніяк не везуть, а ще є хороша на Антоновича. Майстри-будівельники на роботі також те саме кажуть. Те саме, що в епіцентрі можна купити і в ГалХімФарб на Городоцькій, але дешевше ))