Форум Рідного Міста

Як зараз виглядає служба в армії?

Андрій Пелещишин - 2-6-2007 у 08:59

Коли був трохи молодший, завжди цікавився, як виглядає служба в армії (спочатку радянській, потім українській).
Але тепер якось стало менше інформації на цю тему.
За політичними бійками сховалися реальні справи і проблеми, що хвилюють окремих людей.
Хотілося би знати, чи є в армії зараз дідівщина, чи інші форми "нестатутних відносин", що реально роблять у армії (Чи чогось вчать, чи просто марнують час), які умови служби.

Вчора почув думки, що служба в сучасній українській армії - це курорт. Правда, почув це від людей, які служили свого часу по всяких забайкаллях і тп.

Андрій Пелещишин - 15-6-2007 у 10:32

Щойно спілкувався з хлопцем, що вернувся зі служби. Служив на Яворівському полігоні. Вважає, що служба пішла йому на користь, каже що умови прийнятні.
Дідівщини нема. Раз на два тижні відпускали додому. Батьки мали можливість також регулярно навідувати його. Тому питання харчування дещо згладжувалися.
Освоїв професію механіка.

Demyan - 15-6-2007 у 10:52

ЗАраз звісно легше служити, але дуже багато залежить від того в яку частину попасти, відд ротного, командира частини. Дідивщина лишилася просто в іншому аніж колись понятті. Старші менше напрягають при виконанні роботи, молодші більше -це основна відмінність.

vovka - 15-6-2007 у 10:58

Знайомий з тюнінг-клубу зараз пішов в армію. В Дубляни.. Додому практично кожного тижня на вихідні відпускають. Дідівщини казав нема (бо нема дідів як то було колись), була тільки в перший тиждень якась мінімальна. Посадили за компютер набирати якісь тексти, бланки і т.п. - каже багато дуже роботи.

Demyan - 15-6-2007 у 11:01

А ще плюс те що служити "по місцю проживання".