Форум Рідного Міста

«Карпати» виконали завдання на сезон

Роман Голощук - 18-6-2007 у 10:56

Львівські «Карпати», незважаючи на поразку у матчі з одеським «Чорноморцем», виконали завдання на сезон – зайняли місце в перші половині турнірної таблиці. Після закінчення зустрічі на прес-конференції головний тренер господарів Олександр Іщенко надто засмученим не виглядав: «Хочу подякувати «Карпатам» за сезон».

«У нас були спади і підйоми. Все ж, у нас є заради чого рухатися вперед і прогресувати. Тепер нам потрібно провести вдалу трансферну кампанію», – відзначив Олександр Іщенко. На запитання чи вплинула його двомісячна відсутність на підсумкове турнірне становище команди Олександр Олексійович відповів: «Не знаю. Не можу сказати. Ми у першому колі здобули більшість очок внаслідок того, що грали «другим номером». На контратаках. У другому колі це не вдавалося, оскільки суперники зазвичай відходили у захист і ми уже не могли забивати».

P.S. А де ж анонсоване бажання грати в кубку "Інтертото"?

Юрій Сєров - 18-6-2007 у 19:46

Мабуть йшлося про бажання наступного року. Цього року подався лише Чорноморець. Але думаю, це хибний шлях оці інтертоти, не зможе Чорноморець пройти в УЕФА і разом з тим нормально не підготується до сезону. А якщо раптом вийде, то потім рейтинг здобутий усіма треба буде ділити на 5, що ні до чого доброго не приведе. :)
Карпати кінцівку, як на мене, провалили:
Останні 5 матчів без перемог, 2 нічиї (правда одна з Шахтарем), 3 поразки.
Мабуть не треба було Іщенку на Канари посеред сезону їхати :)

Роман Голощук - 19-6-2007 у 08:40

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Мабуть не треба було Іщенку на Канари посеред сезону їхати :)


Ну це ж не його було рішення ;-)

Юрій Сєров - 19-6-2007 у 10:52

Я про те ж :)

Юрій Сєров - 26-6-2007 у 14:39

26 червня 2007 р.
ФК «Карпати» у суботу, 30 червня, організовує грандіозну «зелено-білу» вечірку для уболівальників

Футбольний клуб «Карпати» планує у суботу, 30 червня, провести грандіозну «зелено-білу» вечірку для уболівальників, присвячену завершенню сезону. Про це сьогодні, 26 червня, повідомив Інформаційний центр «Карпати».

У суботу, 30 червня, об 19.00 у парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького розпочнеться своєрідний третій тайм для вболівальників, присвячений завершенню сезону. Програма святкування очікується насиченою: найкращі ді-джеї Львова, конкурси з ексклюзивними призами від гравців ФК «Карпати», благодійний аукціон особистих речей гравців ФК «Карпати», святковий феєрверк, багато пива, музики, танців та хорошого настрою. Організаторами дійства є ФК «Карпати», громадське об’єднання «Карпати».

http://zik.com.ua/index.php?news_id=89855