Форум Рідного Міста

Банківські установи

Онук Юрій - 21-6-2007 у 19:27

Ваша думка про банківські установи нашого міста та кому ви віддаєте перевагу шановне панство.

Рост - 21-6-2007 у 20:11

Я на разі віддав перевагу (уже років зо два як) банку "Львів". Але якщо би треба було активніше користуватися різними додатковими сервісами, картками - то у них не дуже розвинені ці речі. Довелось би вибирати щось інше, думаю. Хоча якщо розглядати в контексті розміщення розрахункового рахунку, то Львів мені подобається наявністю клієнт-банку, швидкістю виконання операцій.
Ну і патріотично якось :)

ПС. До речі, пане Юрію, Приватбанк мене задовбав затягування платежів. По саме неможу. Тепер ситуація виправилась? Бо затримки при зарахуванні коштів на рахунок були мінімум 2-3 дні, а рекорд, здається, 17! Останнє було особливо прикрим - жінка з донькою їхали в Крим, дав їм карточку, на якій гроші мали появитися як раз в день від`їзду, але появилися... аж після їх повернення, після моїх багаторазових відвідувань відділення.
І це прикро, бо це один з найрозвиненіших в плані додаткових сервісів банк.

Thror - 21-6-2007 у 22:34

Дивно.

4 місяці користуюся Приватом - гроші на карточку йдуть 5-10 хвилин. Навіть якщо це опівночі з суботи на неділю.
Зарахування відбувається автоматично без оператора по кодам у призначенні платежа.

Рост - 21-6-2007 у 23:23

Це останні 4 місяці? Можливо, вони виправились... Тре буде спробувати, у них зручна система корпоративних карток.

Онук Юрій - 22-6-2007 у 09:21

Пане Ростислав що я Вам можу відповісти про те що була така затримка то я знаю про це чудово через те, що сам розв'язувати це питання для Вас якщо ще пригадуєте. В Приваті є один і досить великий мінус, що це кузня кадрів для інших установ. Тому з вічними практикантами на робочих місцях і їх хамством і виникають такі ситуації. Вони просто не створювали усе з нуля і не цінують те що мають досягти й особливо не цінують клієнта. Мене це просто лякає тому, що бачу це що дня. Дякую Вам за відвертість я саме це хотів тут почути через те, що турбує мене це питання. Будуть запитання звертайтесь.

Hanor Narasson - 22-6-2007 у 10:08

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
Це останні 4 місяці? Можливо, вони виправились... Тре буде спробувати, у них зручна система корпоративних карток.


Наскільки мені відомо, одна з найбільших комп. фірм Львова (яка асоціюється з капелюхами, про що я вже писав на форумі :lol: ), хоча поточні рахунки має в іншому банку, все одно користується картковими зарплатними проектами Приватбанку - значить у них сервіс таки кращий.

Сергій Бєляєв - 22-6-2007 у 14:14

Найбільша перевага Приватбанку перед всіма іншими, що працюють в Україні, мережа банкоматів.
З проблемами зарахування грошей теж жодного разу не стикався. Напевно то поодинокі випадки.

Рост - 22-6-2007 у 23:10

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Онук Юрій
Пане Ростислав що я Вам можу відповісти про те що була така затримка то я знаю про це чудово так як сам вирішував це питання для Вас якщо ще пригадуєте. В Приваті є один і досить великий мінус, що це кузня кадрів для інших установ. Тому з вічними стажорами на робочих місцях і їх хамством і виникають такі ситуації. Вони просто не створювали усе з нуля і не цінують те що мають та досягли і особливо не цінують клієнта. Мене це просто лякає так як бачу це що дня. Дякую Вам за відвертість я саме це хотів тут почути так як торбує мене це питання. Будуть запитання звертайтесь.

Але ситуація хоч міняється? Я знаю, що це неприємно, чути такі відгуки, але що ж я можу зробити? От, залишився осад.
Приватівська карткова система мене, на разі, влаштовує найбільше, якби тільльки не оті затримки. "Львів" мене не може задовільнити такими широкими сервісними функціями.
До речі, тут проскакувала інформація, що гроші зараховуються автоматично, минуючи операціоністів. Це так тепер? Тобто, ні від людей у Львові, ні в Дніпропетровську такі перерахування уже не залежать? Якщо так, то я, напевно, повернусь до вас. Хоча би спробую :)

Hanor Narasson - 23-6-2007 у 14:43

Гроші зараховуються "автоматично" тільки на корпоративні картки. Вони "прив'язані" до спеціального рахунку клієнта, і, власне кажучи, клієнт сам подає платіжку. Оскільки ця транзакція йде всередині платіжної системи банку, то платіж проходить швидко. З приватними картками все ніби по старому. Найгірше, якщо гроші переводять у п'ятницю ввечері - появляться на картці аж в понеділок.

Рост - 24-6-2007 у 12:46

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor Narasson
Гроші зараховуються "автоматично" тільки на корпоративні картки.

Мене, власне, корпоративні цікавлять. Там є, крім основної корпоративної, так звані бліц-картки. Корпоративні, але безіменні. Наприклад, посилаєш людину у відрядження, перекинув гроші, дав картку - чудово. Правда, воно і ще два роки назад афішувалося, що на ці картки гроші мали потрапляти протягом 5 хвилин. Реалії були зовсім іншими...
Тобто, зараз це вже виправилось?
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor NarassonНайгірше, якщо гроші переводять у п'ятницю ввечері - появляться на картці аж в понеділок.

З цим би я змирився, але ж переведені гроші в понеділок, які потрапляють на рахунок в середу-червер - це куди гірше...

Hanor Narasson - 24-6-2007 у 20:54

У мене також таке було, правда давно. Там дуже критично дотриматися заповнення поля "призначення платежу" у платіжці. Один лишній пробіл = "граблі" :baddevil: Найгірше, що операціоністи самі не дуже то знають. Якщо у відрядження їздять одні і ті ж працівники, простіше зробити для кожного корпоративну з якимось розумним кредитним лімітом і щомісячно контролювати рух коштів.

Tempika - 25-6-2007 у 08:50

...я є клієнт приватбанку, і зручним є те, що широка мережа відділень дозволяє отримати гроші з рахунку практично у будь-якому районі міста... у рідному відділенні все більш-менш... але буває, що висять програми, і навіть не один день... якось не могла три дні отримати, просто жах... і недосвідчені стажери тут ні при чому, якщо програми висять - то по всій львівщині... а які жахи можна наслухатися у їх центральному відділенні (не офісі) біля макдоналлдсу по шевченка - то просто окрема історія...

Іван Корицький - 25-6-2007 у 08:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Онук Юрій
В Приваті є один і досить великий мінус, що це кузня кадрів для інших установ. Тому з вічними стажорами на робочих місцях і їх хамством і виникають такі ситуації.


Через те я вибрав невибрав Приват. Що не спитаєшся, зразу щей притензії, "А ЩО ВИ ХОЧИТЕ".