Форум Рідного Міста

Політичний супермаркет, або Доба Меровінгів в Україні

Іван Лихобор - 3-7-2007 у 09:18

Цитата:
Політичний супермаркет
Чи є сенс у з’яві нової Верховної Ради? Чи не станеться так, що співвідношення сил у ній буде сливе таке саме, як і в теперішній, і ситуація просто піде по колу? Готовність Віктора Ющенка клонувати свої ж власні укази, не надто розважаючи про їхній дальший вислід – ось що спадає на думку. І ще запитання: за кого голосувати на цих виборах, що немов із неба так нагло звалилися на нас?

Є, певна річ, велика верства громадян, котрі покінчили з цими клопотами раз і назавжди: вони увірували в чиюсь харизму. Український політичний супермаркет пропонує широкий добір харизм швидкого приготування. Є на будь-який смак, сезон і погоду – як то кажуть, до кольору до вибору. Тут і попсова пародія на Жанну д’Арк, і оправославлений ленінець, що лякає капіталістичним пеклом, і жінка-торпеда, поцілена в борт НАТО-вського авіаносця, і вайлуватий „сильний господар” зі сповненою шармом „усмішкою привітною”, і хуторянини-бджоляр, який мислить, на жаль, лише мірилом власної пасіки, хоч і теж широко усміхаючись, щоправда, трохи по-американській, і шляхетно-сивий колекціонер рідкісних звукозаписів... Блаженний, хто увірує і хто знайшов свого Бога – вони вже досягли Раю, а які сумніви можуть бути в тих, хто вже в Раю? Тож мої міркування звернені не до них. Вони для інших – для тих, хто ще не осягнув абсолютної істини й тому вагається.
[…]

А ще Партії Регіонів дорікають за те, що їх, мовляв, „фінансують олігархи”. Та політика – це завжди заняття для дуже заможних людей. Ще не було такого, щоб партія, яку фінансують бомжі та жебраки, ставала при владі – і партія більшовиків, ідейні послідовники якої так переймаються чистотою фінансових джерел регіоналів, також не була виняток. Як, до речі, й самі ці послідовники в особі нинішньої КПУ.

Російську мову за другу державну? Дуже легко кинути гасло і пообіцяти – мовляв, виконаємо. Зовсім не важко вивести людей на вулицю. Протягнути такий закон через ВР трохи важче – та, припустімо, що заперлися і протягнули? Що далі? А далі – з одного боку, українська мова на Сході зникає взагалі, а з другого - на Заході демонстративно саботують новий закон. Ще одна розмежівна лінія, а радше, лінія розлому. Невідворотнє президентське вето. Ще одна внутрішній конфлікт, що загрожує перейти в гарячу фазу.

Протистояння щодо НАТО: щоб ноги „натовця” не було на території України. Та знов таки – заради чого? Заради дружби з Росією? Але Росія сама проводить з НАТО спільні навчання. У чому сенс загальної протинатовської гістерії? Чи не в тому, щоб показати: партії, що не спромоглися бодай на якесь одне корисне для країни діло, також для чогось та й потрібні? І чому в питаннях щодо НАТО так багато розмов про зиски як Заходу, так і Росії, і так мало про інтерес України? Чи не час уже поговорити поважно: в якій мірі, в яких галузях і на яких умовах зближення з НАТО відповідає українським інтересам, а де потрібно схаменутися і непозибко сказати „ні”?

Доба Меровінгів
Найлегше є, з висоти чистої теорії, закинути практикові в нехтуванні підвалин та зрадництві ідеалів. Так само гладенько вистругана палиця могла б докоряти живому дереву в покрученості та сучкуватості. Але дерево росте, а палиця мертва... Спільне ж лихо українського політикуму в тому, що аніжодна партія, що його становить, не здатна ні вислухати, ні спромогтися зрозуміти іншої сторони. Жодна з них не готова сягнути рівня загальнодержавної відповідальності – й тому всі довкола такі принципові, що не чують нікого, крім себе самих рідних.

По суті, суспільна свідомість більшої частини наших депутатів погрузла десь у ранньому феодалізмі доби Меровінгів. І це, до речі, ще не найгірнший випадок: отак як стій, я легко можу перерахувати щонайменше зо два десятки фігур, які думають винятково категоріями верхнього палеоліту, причому „фігур” усіх барв політичного спектру. Як наслідок, всі намагаються очолити війну одних проти інших: Заходу зі Сходом, російськомовних з україномовними, бідних з багатими, ветеранів Радянської Армії з ветеранами УПА. Мету при цьому ставлять різну і завсігди шляхетну. Та істня мета в усіх одна: паразитуючи на чужих страхах та ідейному блуді, прорватися до влади.

Я зовсім не маю регіоналів за ангелів у білих тогах – янголів у політиці взагалі немає. Та бачу, що найдошкульніші удари Партія Регіонів дістає і діставатиме саме за спроби вивищитися понад інтриг і взаємних підсиджувань. Гляньте-бо: КПУ вже звинувачує їх у фінансуванні з боку олігархів, СПУ – у домовленості з помаранчевими, ПСПУ – в тому, що повернули в небуття заклик про російську мову і протистояння з НАТО.

Показово, що аніжодна з перерахованих партій ні за яких, навіть найнеймовірніших обставинах, ніколи не візьме понад чотири, від сили – чотири з половиною відсотка. Їхній авторитет і ступінь упливу якнайменші, та зате скільки гонору! А прецінь вони насправжки можуть порозтягувати голоси ПР, відкусивши по 1-2% кожна. Пройти до Верховної Ради по кістках регіоналів і поринути з головою в інтриги та непевні союзи в боротьбі за краще крісло.

Чи є сенс у нових виборах, якщо вони будуть такими? Ані найменшого. Бо, з одного боку, на Банковій, теж сидить людина, що не сягнула ще рівня відповідальности за цілу країну вповні – поза межами своєї пасіки. Йому, взагалі-то, все одно, як відіб’ється на всій Україні розпуск ВР. І коли результати виборів його не задовольнять – а вони його не задовольнять напевно – все може просто повторитися спочатку, причому вже в згіршеному варіанті.

Повний текст на from-ua.
Автор допису не є член ПР.

Юрій Сєров - 3-7-2007 у 10:28

Ага, Голосуйте за Партію Регіону! :baddevil:
Ми знаємо, що пан Іван підтримує "Прем'єра усія Донбасу" (Янукович обіцяє донецьким дозволити святкувати все - http://pravda.com.ua/news/2007/7/2/60974.htm), але на мою думку у виборах сенс є.
Хоча б заради того, щоб у ВР не було морозів, боких і головатих, а проффесор перестав бути прем'єром.
І взагалі, імхо, з кожною ітерацією з'являються шанси, що туди проб'ються достойніші люди.

p.s. Взагалі було б добре, щоб вибори були частіше і обмежити кількість каденцій для наших "слуг" :)

Рост - 3-7-2007 у 10:43

Ну що за гидота? Включаєш телевізор - там це гє. Заходиш на ФоРуМ - і тут те саме.
В мене є пропозиція.
Оскільки пости Івана не несуть ніякого коструктивізму, не є фаховими політичними оглядами і т.п., а являють собою явну і неприкриту політичну рекламу, брати з Івана за публікацію подібних матеріалів гроші. Ну, як за рекламу. Чи я не правий? І вивішувати це все в дошці "Рекламні оголошення".
А то він використовує розкручений ресурс у своїх політичних цілях, і що найобразливіше - на халяву.

Dmy - 3-7-2007 у 13:24

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
Автор допису не є член ПР

Який саме? Іван Лихобор чи Олесь Слюсаренко?

Якщо перший, то
це - ще не факт (як довести?);
навіщо то йому треба - він і так уже "закодований" (а то ж іще внески платити примусять);
хіба це взагалі - аргумент

Якщо йдеться про другого, то перший, можливо, і справді не член ПР, а співробітник СБУ. Інакше, звідкі знаття?

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
він використовує розкручений ресурс у своїх політичних цілях, і що найобразливіше - на халяву

Можливо, він (ІЛ) "використовує розкручений ресурс" аби просто похизуватися якістю свого перекладу - оригінальний текст-то російськомовний.

Іван Лихобор - 3-7-2007 у 14:22

2Рост:

Я, Росте, просто намагаюся підвищити політично-правову світомість наших громадян (як і, зрештою, свою), зняти полуду з очей.

І не дивуйтеся, що я вам зара скажу. Нині ми є отою біомасою (як влучно висловилася Юлія Тимошенко про нас, електорат), якою вдобрюватимуть сухий випалений ґрунт україньскої національної ідеї. Сухий ґрунт, з якого в майбутньому має вийти покоління незашорених, незатурканих щоденним зомбуванням людей, що й визначатимуть дальшу долю держави.


2Dmy:
Мені вам нічого сказати. Хіба на оте: автор допису (не статті, яку просто перекладеною зацитував) - я, І.Л.

Рост - 3-7-2007 у 16:54

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
2Рост:

Я, Росте, просто намагаюся підвищити політично-правову світомість наших громадян (як і, зрештою, свою), зняти полуду з очей.

БУ-ГА-ГА!!! :lol::lol::lol:

Сергій Бєляєв - 3-7-2007 у 17:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
"Прем'єра усія Донбасу"

Поки що все ж Прем'єр-міністра України. Це все ж таки розділ "Львів, Україна, Світ - Політика", а не "Балачка" :lol:

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
І взагалі, імхо, з кожною ітерацією з'являються шанси, що туди проб'ються достойніші люди.

Насправді, з кожною ітерацією таких ставало все менше. Аналітика з цього приводу з'являлася у різних виданнях та на різних сайтах. Висновок в цілому такий, що яскравих, досвідчених, фахових особистостей-політиків все менше, а все більше сірої, підконтрольної маси, особливо від початку втілення пропорційної системи. Головне, що з кожною ітерацією у парламенті все більше людей, до яких мають претензії правоохоронні органи.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Взагалі було б добре, щоб вибори були частіше...

А ось це дійсно було б непогано. У деяких країнах як до загальнонаціональних, так і до місцевих представницьких органів обирають не весь склад, а певну частину депутатів. Наприклад, термін повноважень 4 роки, але вибори проводимо що 2 роки, переобираючи половину складу представницького органу, або щороку, переобираючи 1/4. При цьому чудово реалізується принцип політичної відповідальності: не виконуєшь передвиборчу програму - з кожною ітерацією втрачаєшь мандати.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
... брати з Івана за публікацію подібних матеріалів гроші. Ну, як за рекламу. Чи я не правий? І вивішувати це все в дошці "Рекламні оголошення".
А то він використовує розкручений ресурс у своїх політичних цілях, і що найобразливіше - на халяву.

Та вилучити взагалі його з форуму за створення позитивного іміджу політичній партії, яка за всіма варіантами соцопитувань має найвищий рейтинг :lol:

Це ж смішно. Розкрутка потрібна структурам на кшталт "Партія зелених", "Віче", "Райдуга" тощо. За НУ, БЮТ, ПР, КПУ, СПУ голосують не під впливом роликів.

Хоч в одному Ви праві. Цей матеріал є таким, що обговорювати немає що.

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
Я ... просто намагаюся підвищити політично-правову світомість наших громадян ..., зняти полуду з очей.

У переважної більшості активних учасників цього форуму політична свідомість вже сформована, радикально на неї ніщо не вплине (на мою принаймні точно), у цьому Ви легко могли б переконатися, проаналізувавши дописи у цьому розділі.

Знімати з очей теж немає що. Всі протиріччя, що призвели до ситуації, є доволі очевидними. Щодо чинного Президента найкраще сформулював свого часу у прямому ефірі на 1+1 позицію Давід Жванія: ми його не для того обирали, щоб він займався кам'яними бабами, Батурином та об'єднанням церков.

Про Прем'єра деякі його соратники висловлюються так, що на цензурованому ресурсі це відтворити неможливо.

Юлія Володимирівна останнім часом взагалі якось у тінь відійшла. Перелік піар-ходів вичерпався.

Комуністи зовнішньо залишаються послідовними, але їх союз з ПР викликає чимало питань, зокрема в частині голосування по деяких законопроектах тощо.

Юра Луценко нарешті засвітився. Самооборона виявилася всього лише "лівим крилом НСНУ".

У соціалістів перманентна криза жанру, викликана другим розколом в партії (перший - відокремлення ПСПУ).

Висновок: політики у нас неідеальні, але інших не маємо, тому підем і проголосуєм, хто як вважатиме за потрібне.


Мене ж, як практикуючого управлінця, більше цікавить інше. 15 вересня стартує бюджетний процес, 15 листопада проект бюджету має вноситись на розгляд парламенту. Виборчий календар: 30 вересня вибори + 15 днів підбиття результатів, оскарження тощо + 30 днів збирається нова ВРУ. Фінальна дата 15 листопада. Зрозуміло, що на початку бюджетом точно ніхто не займатиметься. Отже, бюджетний процес відсувається на кінець 2007-початок 2008 року. Відповідно для місцевих бюджетів - на середину кінець І кварталу.

Dmy - 3-7-2007 у 18:05

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Сергій Бєляєв
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
"Прем'єра усія Донбасу"

Поки що все ж Прем'єр-міністра України. Це все ж таки розділ "Львів, Україна, Світ - Політика", а не "Балачка" :lol:
Во блін! А я і не подивився. Бо дописи Івана, їй бо, більше як на балачку не тягнули.
Цитата:
Хоч в одному Ви праві. Цей матеріал є таким, що обговорювати немає що
Ну, дик!

А визначення Юрія, гадаю, має підстави - всі бачать, що данєцкіє ще з 2003, приблизно, року прагнуть поширювати власні панятія на цілу Україну. І це вже не балачка.
Цитата:
Мене ж, як практикуючого управлінця, більше цікавить інше... бюджетний процес відсувається на кінець 2007-початок 2008 року. Відповідно для місцевих бюджетів - на середину кінець І кварталу
Ну і що? Нам не звикати. Явно чи латентно, біджет у на практично завжди керується ручками. Коли б його офіційно не прийняли.

Dmy - 3-7-2007 у 18:37

Навздогін
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
Автор допису не є член ПР
Цитата:
Мені вам нічого сказати. Хіба на оте: автор допису (не статті, яку просто перекладеною зацитував) - я, І.Л.

"Бывает так, что нечего сказать.
Действительность уныла и помята.
И невозможно сделать шаг или хотя бы просто встать,
И все мы беззащитны, как котята."

Присягаюся, що автор допису (тобто я), як і автор цитати (тобто не-я) не є членами партій:
Наша Україна, Їхня Україна, Спільна Україна;
комуністичної, соціалістичної,
комуно-соціалістичної, окремо-соціалістичної, приватно-соціалістичної,
прогресивно-соціалістичної, агресивно-соціалістичної;
соціал-демократичної, націонал-демократичної, націонал-соціалістичної;
самооборони, самопомочі, самозахисту від ПДВ;
регіонів, районів, вулиць і площ, закавулків і сміттярок;
аматорів пива, любителів жінок (останнє прикро!),
не є брунатним і голубим (хоча є білим)
тощо тощо тощо.

Ну той що? Що з цього випливає? Тільки відсутність партквитка.


А решті я такі раджу почитати цитований Іваном оригінал на Форум.уа.
По-перше, цікаво порівняти: що саме він тут цитує, а що - встидається.
По-друге, крім статті (досить ніякої, прямо скажемо - сумніваюся, що вона, не рахуючи Івана, ще комусь сподобається - як журналістський продукт) корисно ознайомитися з відгуками на неї - в якості шокотерапії (цікаво, чи пан Лихобор перед тим, як поставити лінку, переглядав висловлювання своїх однодумців?)
По-третє, цікава постать аффтара (якого зазначені однодумці не прийняли(!) і натякнули, жи він казьол і зрадник(!!):P) Людина, що так щиро гамселить себе колінками в груди і безстрашно (:lol: ) захищає "скривджених" кимось(?) регіоналів, виявляється, просто не існує в інетпросторі. Тобто шифрується. Тобто стаття ця - одноразовий проект, отже віри аж ніяк не заслуговує.

Hanor Narasson - 3-7-2007 у 19:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
Ну що за гидота? Включаєш телевізор - там це гє. Заходиш на ФоРуМ - і тут те саме.


Попробуйте відкрити консерви "Кілька в томаті". Якщо і там таке - то причина у Вас самих.:sing:

Рост - 3-7-2007 у 21:14

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Hanor Narasson
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Рост
Ну що за гидота? Включаєш телевізор - там це гє. Заходиш на ФоРуМ - і тут те саме.


Попробуйте відкрити консерви "Кілька в томаті". Якщо і там таке - то причина у Вас самих.:sing:

Відкрив. Кілька. В томаті. Значить, справа не в мені :D

Іван Лихобор - 3-7-2007 у 21:31

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Роста
...А то він використовує розкручений ресурс у своїх політичних цілях, і що найобразливіше - на халяву.

А-га, і хто ж його розкручував: вуйко з Америки чи цьоця з Канади? А, може, взяв і сам «розкрутився»? :baddevil:
(Треба спитати Андрія Пелещишина)

Ото ж бо й воно: то ми всі його впродовж років розкручуємо. Наша то заслуга.

Рост - 3-7-2007 у 21:54

Щось так мені здається, що я трошки більше знаю про розкручування даного форуму, ніж ви, Іване.

Цитата:
Ото ж бо й воно: то ми всі його впродовж років розкручуємо. Наша то заслуга

Впродовж яких років, любий друже? Згідно з датою вашої реєстрації ви тут буваєте навіть не рік. Ось, політична школа, головне ляпнути те, що гарно звучить, а правда воно, чи ні... Ну, там, плюс/мінус... І ще сховатися за безлике "ми".

Андрій Пелещишин - 3-7-2007 у 22:07

Я прошу усіх припити дискусію, що починає переходити на особистий рівень.
Я не побачив в топовому дописі Івана а ж такого криміналу чи порушення. Навіть на оверквотинг не тяне, адже Іван не полінувався перекласти великий кусок тексту (принагідно відзначу, що Іван є одним з найбільших разом з Троліном перекладачем на Форумі).
Щодо тенденційності. Я не симпатик ПР і тому подібних партій, але я не можу не відзначити, що дописи інших користувачів далеко не завжди є неупередженими та нетенденційними. І я не розумію, чому критика в бік Януковича може звучати постійно, а критика в бік іншої сторони - зась.
Для мене це неприйнятно.
Невисока ж якість такої критики забезпечує лише можливість ефективно опонувати. Що успішно зробив Dmy

Андрій Пелещишин - 3-7-2007 у 22:09

Щодо дати реєстрації Івана. Дата очевидно збилася після його перейменування. Це раніше був користувач "Яндрух", який потім змінив нік. Яндрух на Форумі напевно з першого року існування.

Юрій Сєров - 3-7-2007 у 22:33

Цитата:

Насправді, з кожною ітерацією таких ставало все менше. Аналітика з цього приводу з'являлася у різних виданнях та на різних сайтах.

Ну а що тоді робити? Запхати назад в Парламент всіх тих хто був у першому? Якась по черзі ітерація мусить дати плоди.

Цитата:
Мене ж, як практикуючого управлінця, більше цікавить інше. 15 вересня стартує бюджетний процес, 15 листопада проект бюджету має вноситись на розгляд парламенту. Виборчий календар: 30 вересня вибори + 15 днів підбиття результатів, оскарження тощо + 30 днів збирається нова ВРУ. Фінальна дата 15 листопада. Зрозуміло, що на початку бюджетом точно ніхто не займатиметься. Отже, бюджетний процес відсувається на кінець 2007-початок 2008 року. Відповідно для місцевих бюджетів - на середину кінець І кварталу.

Ну тоді варто згадати, чому вибори будуть аж 30 вересня.
Відповідно до першого і другого указів, вони мали вже бути проведені. :)
Тому відповідальність за це мабуть мають нести політичні сили, які "перенесли" вибори на вересень.:saint:
А назагал наш народ вже ніким і нічим не злякаєш :). Ну хіба що НАТО... :lol:

Крім того мушу підтвердити, що п. Іван Лихобор (Яндруха) є одним з найстаріших, найкреативніших і найповажніших членів спільноти, а його Мотосторінка (http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=1308) - дискусія, яку найбільше читають! :)
Разом з тим, не підтримую його політичних поглядів. :)

Відносно наших партій - десь вичитав дуже класне порівняння... З футбольними клубами. Вболівальники клубу матюкать свою команду у поразках, поганій грі, невдалих трансферах, відсутності віддачі і т.п. Але все одно продовжують вболівати за ті ж команди! :rolleyes:
Отак і електорат: матюкає Юлю, Ющенка, Януковича (потрібне підкреслити чи викреслити), але на виборах все одно проголосує за нього. Бо ми голосуємо не головою. А серцем!

Сергій Бєляєв - 4-7-2007 у 08:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Ну тоді варто згадати, чому вибори будуть аж 30 вересня.
Відповідно до першого і другого указів, вони мали вже бути проведені. :)
Тому відповідальність за це мабуть мають нести політичні сили, які "перенесли" вибори на вересень.:saint:

Вибори на 30 вересня призначив Президент України своїм указом. Все решта, то метушня навколо процесу. Зрештою ніщо не заважало перепідпорядкувати та підтягнути внутрішні війська до Києва перед підписанням першого указу та провести вибори у визначені у ньому терміни.

Рост - 4-7-2007 у 14:35

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Щодо дати реєстрації Івана. Дата очевидно збилася після його перейменування. Це раніше був користувач "Яндрух", який потім змінив нік. Яндрух на Форумі напевно з першого року існування.

Так попереджувати ж треба! ;)
До речі, мушу визнати, що під старим ніком він писав якось цікавіше і плідніше :lol:

Dmy - 4-7-2007 у 17:34

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Щодо дати реєстрації Івана. Дата очевидно збилася після його перейменування. Це раніше був користувач "Яндрух", який потім змінив нік. Яндрух на Форумі напевно з першого року існування

Тільки маленьке уточнення. Дата реєстрації «користувача "Івана Лихобора"» ніяк не могла збитися після його перейменування з Яндруха, бо ніякого перейменування «користувача "Яндрух"» не було. Яндрух нігди не збирався перейменовуватися, а лише зареєструвався вдруге. Я не маю доступу до бази, але, хто має і не вірить - нехай перевірить. Хто доступу не має - може звернути увагу на дату реєстрації ІЛ (9/08/2006) і порівняти її з датою останнього повідомлення Я (7/08/2006). Яндрух, щоправда, заглядав сюди майже до Католицького різдва, але вже не дописував. Про те. Що ніякого перейменування не відбулося, свідчить також і те, що всі бажаючи і сьогодні спокійно можуть читати дописи Яндруха під ніком "Яндрух", а не "Іван Лихобор".

Ще одне питання. Може, воно випадково так сталося, людина не хотіла, а попрохати щось подкоригувати чомусь соромиться? Ні фіга! Ось пару цитаток, з яких я нещодавно весело сміявся
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Яндруха
...Отож, панове підприємці, власники крамниць: давайте "тягнути" і "штовхати" дверцята предметів вашої гордості - магазинів, крамничок, супер-, гіпермаркетів! Так зручніше і логічніше!

Во дає чувак: "тягнути/штовхати" "дверцята" (!)... супермаркетів і гіпермаркетів! (!)
Тадже там двері автоматично розсуваються!
(тема «"На себе" та "Від себе"», започаткував ... ну, дик - Яндрух)
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Іван Лихобор
Привіт усім у цій дивовижній темі!
Бачу, що тут можна висловлюватися трохи вільніше, як будь-де

(Написано 29/5/2007 в 10:12 у темі "Усяка всячина", започаткованої ... здогадайтеся ким? :cool: )

Власне, сам себе не похвалиш ...
Тобто, вони вже спілкуються поміж собою. Але ж це, батєнька, шизофренія називаїцца :( ;)

Чесно сказати, останнім часом так і тягло підняти до гори теми, де Користувач Олесь запитував, чи, може, "Яндрух - це проект", а згодом Fish взагалі створила опитування: "Яндрух - реальність чи містифікація?" Нажаль, друга тема виявилася закритою:
Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Пелещишин
Тему закриту у звязку з її безглуздістю
Ач, не таким і безглуздим виявилося запитання.

Тобто пан Яндрух? Лихобор? - вже і не знаю, як їх усіх кликати, регулярно (третій рік поспіль і без передиху) намагається нам повісити, що його хтось кодує і ним, бідним, маніпулює, а сам у цей час ...
Тіпа "на злодії й шапка горить" (варіант: "у кого що болить...")

Андрій Пелещишин - 4-7-2007 у 18:06

Цитата:
Тільки маленьке уточнення. Дата реєстрації «користувача "Івана Лихобора"» ніяк не могла збитися після його перейменування з Яндруха, бо ніякого перейменування «користувача "Яндрух"» не було. Яндрух нігди не збирався перейменовуватися, а лише зареєструвався вдруге. Я не маю доступу до бази, але, хто має і не вірить - нехай перевірить. Хто доступу не має - може звернути увагу на дату реєстрації ІЛ (9/08/2006) і порівняти її з датою останнього повідомлення Я (7/08/2006). Яндрух, щоправда, заглядав сюди майже до Католицького різдва, але вже не дописував. Про те. Що ніякого перейменування не відбулося, свідчить також і те, що всі бажаючи і сьогодні спокійно можуть читати дописи Яндруха під ніком "Яндрух", а не "Іван Лихобор".


Згоден, за давністю забув обставини. Яндрух не перейменовувався, а зареєструвався під новим ніком. У мене з ним тоді була відповідна приватна переписка.