Форум Рідного Міста

Діти у лікарні

Андрій Пелещишин - 12-7-2007 у 20:11

На жаль, з неприємних для нас обставин, довелося відвідати дитячу травматологію в обласній дитячій лікарні (ОХМАДИТ).

Але мова не про те. А про те, що діти таки чарівні істоти. За ті півгодини, що ми там були, я вже добре надивився, як діти вміють хворіти - весело і натхненно. :)
Особливо мені запам'ятався хлопчик років 10-ти, який біг на милицях, переслідуючи і копаючи в дупу свого опонента-однолітка з загіпсованою рукою. Притому усе це (і біг і копання) в нього виходили настільки ефективно, що викликало просто захоплення. Так виходило, що милиці та гіпс на нозі - це не медичні причандалля, а швидше - спеціальна амуниція для коридорних боїв.
Сподобалися також перегони на колясках :).

Богдана Курилюк - 12-7-2007 у 21:15

Згідна, це з одного боку дуже смішно й мило, але краще щоб були вони здорові і усміхненні радіючи жииттю, щоб гралися дітоньки десь в безпечному місці... :rolleyes:

Андрій Пелещишин - 12-7-2007 у 21:36

Просто коли весело, напевно швидше людина виздоровлює.

Інший момент, що мій малий там лежав зимою. Молодший персонал - чистий пострах. А ж до того, що забороняли дітям сидіти на диванчиках перед телевізором в коридорі. В результаті діти стояли по годині перед телевізором. І навіть стоячи грали в карти. :mad:
Коли я зробив відповідне зауваження одному з керівників установи, він мені відповів - "ну що ви хочете, у нас же більшість дітей зі сіл". Чесно кажучи, як так і не зрозумів, до чого була ця репліка . Може мається на увазі, що з ними можна поводитися, як не з людьми.

Богдана Курилюк - 13-7-2007 у 21:47

"ну що ви хочете, у нас же більшість дітей зі сіл" :mad:

Мене це також добряче зачепило... Чому?
Ці діти такі ж самі як і містові... Вони теж ходять під одним небом та одним сонцем... :mad: