Форум Рідного Міста

Підтримайте мій ґаджет на конкурсі Майкрософту

Sergi Adamchuk - 18-7-2007 у 10:10

Шановні форумчани!

Цього літа представництво Microsoft в Україні проводить конкурс серед розробників ґаджетів для веб сайту Live.com чи Vista Sidebar. Головний приз конкурсу – оплачена поїздка на конференцію для розробників TechEd 2007 у Барселоні.

Хочу представити свою розробку на цей конкурс – веб-ґаджет для відправки СМС на всі мобільні телефони України, який називається SendSMS.com.ua: http://gadgetcompetition.com.ua/ua/uk/GadgetDetail.aspx?g=e68f6641-... Розмістивши цей ґаджет на свою персоналізовану сторінку Live.com, ви матимете не тільки можливість відправляти безкоштовно СМС, а ще й останні номери телефонів запам’ятовуватимуться у адресній книзі, що робить відправку СМС ще зручнішою. Для роботи з цим ґаджтетом не потрібно ніякого програмного забезпечення крім браузера (перевірялось з IE 6 і 7, Firefox, Opera). Демо ґаджета можна подивитись на сайті http://sendsms.com.ua.

Голосування триватиме з 16 липня по 6 серпня, серед учасників голосування Microsoft також розігрує призи.

П.С. Для користувачів IGoogle чи Netvibes є відповідні версії ґаджету (поки без підтримки адресної книги)

Юрій Сєров - 19-7-2007 у 07:09

Не знаю чи все правильно зробив, але щось там робив.
По ходу питання: якої довжини може бути смс латинкою, яке можна відправити з вашого сайту sendsms?
Не знайшов каунтдавн символів.

Sergi Adamchuk - 19-7-2007 у 08:53

Дуже дякую за голоси (доречі голосувати треба там, де оранжеві "шестерьонки")
Справа в тому, що цей ґаджет може надсилати СМС через різні шлюзи (ви можете вибрати шлюз у закладці "Опції"), деякі шлюзи працюють як емайл шлюзи (тоді в повідомлення вставляється емайл), деякі відправляють повідомлення через сайти операторів (тоді вставляєтсья реклама, це як правило буде якщо ви вибрали шлюз "За замовчуванням") і один GSM шлюз (sms.gt.com.ua), для якого немає ні реклами, ні емейлу, але є обмеження на одне повідомлення на один номер в день. З шлюзами треба експериментувати, вони мають різну надійність доставки, для різних операторів.

Тому кількість символів у кожному випадку різна... Я б радив орієнтуватись на цифру 100-120 символів, і довгі повідомлення відправляти кількома частинами. Там є лічильник набраних символів.

Sergi Adamchuk - 23-7-2007 у 09:49

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Не знаю чи все правильно зробив, але щось там робив.

Доречі, там процедура голосування на сайті Microsoft і справді далеко не ідеальна, тому я написав невелику покрокову інструкцію ;)