Форум Рідного Міста

Хто краще водить машину: чоловіки чи жінки?

Богдана Курилюк - 18-7-2007 у 21:11

Тепер на дорогах бачимо велику кількість машин, і досить багато водіїв-жінок. :sing:
Задаюся питанням, хто ж краще, акуратніше та уважніше водить машини - чоловіки чи жінки?

Яка Ваша думка? ;)

Рост - 18-7-2007 у 21:25

А хто кращий повар - мужчина чи жінка?
І т.д.

Богдано, дане запитання практично позбавлене сенсу. Машину веде не жінка чи мужчина, а водій, з тим чи іншим досвідом, з тими чи іншими навичками.

Богдана Курилюк - 18-7-2007 у 21:36

:rolleyes:

Іван Лихобор - 19-7-2007 у 08:35

Неправда, Росте! :mad:

Різниця межи чоловічою і жіночою фізіологією позначилася і на способі керування автомобілем.
Звичайно, не можна вже аж так стверджувати, що жінка за кермом - як мавпа з гранатою, але...

Нотатки жінки майбутньої автомобілістки

http://www.autogama.com.ua/lady.html
http://blogs.mail.ru/mail/shatenka_colt/
http://lady-driver.ru/page21.html

Odarka - 19-7-2007 у 09:03

Я вічно сперечаюся про це з моїм чоловіком, але вчора їхала з Ужгорода до Львова з кубітою, я думала, що "тут мені й смерть".
хоча сама хочу страшенно навчитися їздити, але чоловік мене відмовляє.

Рост - 19-7-2007 у 13:53

О, появився наш Містер Цитата :)
Хочу вас засмутити. Мене нерідко підвозять клієнти чи друзі. Так от, серед мужчин теж часто трапляються водії, манера їзди яких мене просто жахає. Досі не розумію, як вони умудряються уникати аварій.
Просто жінки, з огляду на те, що їм водіння таки важче дається, здебільшого їздять повільніше і акуратніше. А от серед чоловічого водійського народонаселення стільки ідіотів... Знаєте, мені жодного разу жінка не виїжджала, обганяючи когось на крутому повороті і підйомі в лоб. Не видавлювала масою з мого ряду. А містери роблять це щодня.

ПС. Ще раз хочу наголосити, що запитання "в загальному" не має багато сенсу. Є конкретні чоловіки і жінки. Хотсь з них їздить добре, хтось погано. Незалежно від статі.
Правильніше було б поставити запитання так - кому легше оволодіти майстерністю водіння автомобілем. Тут би я і сказав, що в більшості випадків мужчині.

vovka - 19-7-2007 у 16:48

Сьогодні бачив буквально перед собою як при виїзді з Дудаєва на проспект Шевченка якась фіфочка на якійсь китайській малолітражці (добре не роздивився, щось схоже на део матіз чи в тому роді..) вирішила зрізати дорогу через пішохідну доріжку - і їй це добре вдалося :)

Так що тут таки Рост правий. За кермом водій, а не чоловік чи жінка. Є нахаби як серед жінок так і серед чоловіків.

Іра Попович - 23-7-2007 у 09:15

На мою думку, не варто стверждувати, що чоловікам легше опанувати мистецтво водіння. До цього треба мати талант так, як до ораторського мистецтва, до написання віршів, музики і т.д. Ще велику роль відіграє вік 'учня'. Старшим цього навчитися набагато важче. А стереотипи-це всього лиш стереотипи, які кожен створює для себе самого.

Рост - 23-7-2007 у 21:02

Таки більшості мужчин водити авто навчитися легше, ніж більшості жінок. Просто виходячи з ... ну скажемо так, з генетики. Але є одна чудова мудрість "Може - не означає буде".
А от стосовно таланту - це вже якщо вести мову про віртуозне володіння автомобілем.

Ну, таке, принаймні, моє бачення
:)

Andreas - 23-7-2007 у 22:08

На автобані тримаюся від жінок за кермом якнаймога подалі. Особливо від француженок. Маю підозру, що дзеркала для жінок існують тільки для макіяжу... З смуги в смугу скачуть не дивлячись нікуди.
Їхати на швидкості 180-190 в 10 метрах за мною - для жінки норма. Я вправо - обганяй, дорогенька - вона за мною в праву смугу. Я по гальмах, ну тоді трохи, може й відстане.