Форум Рідного Міста

Наша пані з Саврані

Іван Лихобор - 19-7-2007 у 14:49

Цитата:
[…]
Але ж треба домовлятися. Із жінкою-суперницею Газохулією наша пані з Саврані домовитись не може. Тим паче, що та - справжня жінка, яка свою суперницю, що розбушувалася, не дуже й то і поважає, і щонайбільше, на що зугарна - то це використати її для своєї власної мети. Хоч наша пані-господиня країни вважає, що це вона використовує Хулію Вальдемарівну. Але годі нам нашорошувати вуха й устромляти носа в справи дівчачі. Подивімося, як поводять себе хлопчаки, котрих, будьмо відвертитими, поведінка нашої панії захопила розполохом.

А хлопчаки, збагнувши, що відбувається, починають логічно і суворо обставати за свої права. Здаючи собі справу, що, можливо, десь щось і було не так, можливо, і самі винні, силкуються налагодити з насуравленою господинею діалог. Заради діалогу від усього чоловічого стану делегується найреспектабельніший і найупливовіший чоловік - Хведько Вітер. В нього з нашою пані-господинею давні, хоч і вельми непрості стосунки, і тому саме він здатен провадити гутірку.

Адже, загалом, ідеться про їхнє дальше спільне проживання або цивілізоване розлучення. Цивілізоване - себто правове. А не з нервовими побідомами та жбурлянням на долівку неправоважних папірців, із розірванням одних заяв і писанням інших. Відтак розпочинаються тяжкі перемовини. Нашу Ґаранту (жін. рід від „ґарант”: бо ж ґарантує те, що ми будемо чисті й нагодовані!), отже, Ґаранту вкладають на тахту психоаналітика, садовлять за милий серцю круглий стіл (чим би дитя не тішилося, лиш би не плакало), ладні навіть укласти шлюбний контракт під видом Універсалу-2. Дещо виходить. Все частіше і частіше Хведька і нашу панію вкмічають за тим, що гомонять собі обойко за зачиненими дверима.

Прецінь як то тяжко: переконати кобіту, яка чує саму йно себе, та ще й до того з месіанськими мухами в носі. Припадає долучати мисливих терапевтів, приміром, Морозенка, славного козака, якому відома історія хороби пацієнтки. Щоправда, клієнтка з дохтіром спілкуватися не хоче, неприйнятні їй його методики, звинувачує в змові зі своїми ворогами, у всіх смертних гріхах, в булих зрадах і виставляє за двері. Та все ж таки гуртом і силою, після чергової нічної гутірки, нашу пані з Саврані ставлять на ноги і дають зрозуміти - гістерик більше ніхто не хоче. Хочете подати на розлучення? Добре, приймемо. Та згідно з законною процедурою і за згодою сторін, а не на бажання лише однієї з них.
[…]

Розгорнення теми тут.

Рост - 19-7-2007 у 15:32

Це так фосфор діє? По-моєму в нашого неугомонного Лихуліобора зовсім знесло дах.
Хоч хтось зрозумів, що він тут написав?
Пора викликати бригаду з Кульпарківської... Псіхушка за ним точно плаче. Роздвоєння особистості, оці всі дивні безглузді тексти, сенс в яких знайти важче, ніж життя на місяці. По-моєму, пора...

Юрій Сєров - 19-7-2007 у 19:18

2 Рост
Бачу фосфор діє на всіх. Емоції треба стримувати. :)

Текст актуальним був давно. І чесно кажучи, читати його ду-у-у-же важко.

Рост - 19-7-2007 у 20:12

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
2 Рост
Емоції треба стримувати. :)

А якщо це не емоції?

Юрій Сєров - 19-7-2007 у 20:40

Або конструктивно опонувати або дати собі спокій :saint:

Рост - 19-7-2007 у 20:49

Юр, припини ставати в позу :)
Конструктивно опонувати до чого???

А щоб дати спокій... Ну у нас же вільна держава, яка забезпечує свободу слова, чи не так? От Яндруху вона забезпечує і він цим користується. Криє завуальовано матом наліво і направо.

Юрій Сєров - 19-7-2007 у 21:00

Розумієш... це інтернет, це форум. Чим більше тут постів, тим більше тема зверху, тим більше людей це прочитають... Не звертати увагу - тема ляже на дно і кінці у воду :)

2 Іван.
Поменше читайте такі джерела як фром-уа, особливо перед сном :)

Андрій Пелещишин - 19-7-2007 у 21:05

Прохання до Лихобора.
1. Якщо наводиться цитата - вказувати джерело.
2. Не формувати повідомлення як суцільну цитату, якщо цитата не містить конкретної інформації, а лише оціночні судження. Пооцінювати і так тут знайдеться кому
3. Не публікувати тексти, що носять мало зрозумілий характер. Може я тупий, може адміністративна робота зіпсула, але я нічого не зрозумів - до чого це все, що на горі. І взагалі на яку тему і тп. Підозрюю, що не я один такий тут.
4. Змістовно називати теми. У назві має бути розкрита загальна тема допису. Назва не повинна містити зайвої інтриги.

Буду щиро вдячний, якщо Іван прислухається до моїх прохань.

Анастасія Кулакова - 20-7-2007 у 14:35

Ой, Андрію дуже вдячна за п.3.
А то в мене вже майже сформувався комплекс неповноцінності :)