Форум Рідного Міста

Вибір кондиціонера

Олег Тан - 21-7-2007 у 16:29

Люди,підскажіть,хто зтикався з такою проблемою. Хочу дома поставити собі кондиціонер. Один на в спальню,а другий - на кухню. Допоможіть порадою,хто таке вже пройшов. Який вибрати,за якими критеріями і можливо порадьте фірму у Львові,яка нормально їх встановлює (я чув,що від цього дуже залежить термін експлуатації)

Андрій Пелещишин - 21-7-2007 у 16:30

О, я якраз з таким питанням також прийшов :)

Тарас Ільчишин - 21-7-2007 у 19:34

І я пару днів назад задумувався, але зараз вирішив, що якщо робити, то тільки на наступний рік, бо літа ще тільки місяць-півтора. Тому купив собі вентилятор )). Але будь які поради будуть корисними, бо якщо така спека буде продовжуватись, то без кондиціонера як без хліба буде тяжко. Колись встановленням займались мої знайомі, але зараз вони займаються тільки холодильним обладнанням. Впринципі треба попитати, може й знову почали.

Рост - 21-7-2007 у 22:19

З тими, що стикався. LG працювали 2 роки, потім ломались. Після ремонту їх на рік вистарчало, тоді ломались остаточно. Самсунги ніби витриваліші, але як воно зараз - не знаю.
Взагалі щодо марки краще фахівців попитати.
А от пораду щодо встановлення дам - ставити треба так, щоб він не дув на місця, де будуть знаходитись люди, а то прикро на холодному вітрі сидіти.

А взагалі це все нинішні будівлі. Зайшов вчора до себе в офіс, глянути, як там успіхи з ремонтом, а там так прохолодно, просто чудо... Все ж стіни 84 см це не 15-сантиметрові панелі.

Олег Тан - 23-7-2007 у 09:32

З того,що встиг начитатись в інеті,найкраще співвідношення ціна-якість мають кондиціонери Mitsubishi. Самси і лижі входять в категорію самих дешевих і ненадійних. Можна разглядати Hyundai,які теж вважаються непоганими. Daikin - вважаються елітою (і по ціні також :lol: ).
Найгірше це те,що,напевно зараз час встановлення не дуже вдалий. Сезон і ціни,думаю,вищі. Але згадую,як було минулого року - все відтягував, відтягував, дожив до осені, а потім подумав,що наступне літо, напевно не буде таке спекотне.... ну і дочекався. :):)

Лєна Дадукевич - 18-11-2007 у 17:49

Люди, не ставте кондиціонери! В них виявляється заводиться бактерія Легіонелла, яка негативно впливає на легкі. Іноді з найгіршим результатом для людини. :(
Якось по телевізору цілу передачу про це вислухала - уже їх не хочу дома мати, хоча теж шукала варіанти кондиціонерів.
Купила чеський настільний вентилятор Сатурн і вже 2 роки спасає влітку.

Користувач Олесь - 23-11-2007 у 12:27

Вдома поставив Sencor - запропонували на вигідних умовах. Щодо розрахунку потужності тощо можна відвідати наприклад цей лінк: http://www.ukofficedirect.co.uk/air_conditioners/calculating_what_a...

Або спробувати пошукати таблиці розрахунку кондиціонера для конкретного приміщення самостійно в гуглі ;)