Форум Рідного Міста

Україна vs Бельгія 45-70

Павло Лебединець - 9-8-2007 у 15:52

Це просто кошмар!
Національна збірна України з баскетболу невдало стартувала у додатковому кваліфікаційному раунді Євро-2007 - у київському Палаці спорту головна команда країни була бита бельгійцями.

Більшість фахівців, рівно як і букмекерів, прогнозували успіх команди Лебединцева, однак їхні прогнози, нажаль, не виправдались. Українці були лише номінальними господарями паркету - ситуацію на ньому тотально контролювали бельгійці. Інтрига у зустрічі мала місце лише у першій половині, яку 29:26 виграли гості. Надалі ж ігрова ініціатива повністю перейшла на бік підопічних Едді Кастелса. Бельгійці наче не помічали опору господарів, у підсумку збільшивши свою перевагу до 25 очок. В підсумку, 45:70 – українці з фіаско розпочинають боротьбу за останній вакантний «квиток» на цьогорічний Євробаскет.

І як тільки-но стало відомо «Мегаспорту», керманич збірної України Віталій Лебединцев подав у відставку, яка була прийнята президентом Федерації Олександром Волковим. Виконуючим обов’язки головного тренера призначений Валентин Береснєв.

Роман Голощук - 9-8-2007 у 21:03

Ганьба!!!