Форум Рідного Міста

Маю прикрість з SD-карткою

Рост - 1-9-2007 у 23:41

SD картка Transcend на 512М. Стояла в Трео 650.
Сьогодні зникли усі дані. Записував на картку графічний файл, переданий через блютуз, тобто, переписував з пам`яті смартфона на картку, видало повідомлення, що картка лочена. Витягнув, перевів ричажок в анлок, поставив на місце, повторив копіювання, і... на картці виявився лише отой останній файл, всі решта даних зникло. До копіювання все точно було на місці.
Є якісь проги для роботи з картками, тобто, для відновлення на них даних? А то я вже так відійщов від комп`ютерів, що ніц не знаю, що в світі коїться.

Юрій Сєров - 2-9-2007 у 11:38

Проги є точно. Їх є багато. Назв не пригадаю.
Пам'ятаю з Романом Голощуком відновлювали його фотки. І Тарас Гулка точно якісь має :)
Називаються щось на зразок "Unerase", "Drive rescue", etc. - пошукай в неті.
Головне нічого не писати зараз на ту картку. Для відновлення знадобиться кард-рідер.

Тарас Гулка - 2-9-2007 у 15:15

Ну раз мене Юрко здав :) то треба ділитись. Чесно говорячи не знаю як стосовно SD, але і з вінчестера і із звичаних флешок дуже гарно відновлює програмка RecoveryMyFiles (качати тут http://www.recovermyfiles.com). В мене навіть були випадки, що вона відновила файли витерті більше року тому, це причому на ПК який активно юзався.

Думаю, якщо файли тільки витерті (а не апаратний збій), то має помогти. Єдине думаю треба пробувати через кардрідер, щоб вона виглядала, як звичайна флешка.

Юрій Сєров - 2-9-2007 у 18:59

Цитата:
Ну раз мене Юрко здав

З потрохами :)
Тільки через кард-рідер!
Апаратний збій чи просто стерлося - немає значення. Також був відновив фотки, стерті дуже давно. При чому випадково :).

Роман Голощук - 2-9-2007 у 21:01

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Юрій Сєров
Пам'ятаю з Романом Голощуком відновлювали його фотки.


І таки відновили! ;) Користалися тоді програмкою EasyRecovery Pro. Здається версія була 6.04. Зараз напевне вже є новіші версії даної програми.

Чирка Олег - 3-10-2007 у 15:49

З вересня 2007 року Центр відновлення інформації компанії K-TRADE представляє послугу відновлення інфорації з будь-яких видів флеш носіїв (USB- накопичувачі, MP3-флеш-плеєри з вбудованою пам"яттю, а також катри пам"яті всіх форматів).
K–TRADE гарантує клієнтам канфіденційність відновленої інформації і мінімальні терміни відновлення (1-3 дні в залежності від ступеця пошкодженості).
Вартість такої послуги - від 99 грн.
Діагностика і виявлення можливості відновлення - безкоштовно. Оплата буде тільки у випадку успішного відновлення інформації.
Послуга по відновленні інформації доступна в будь-якому регіоні України де є філія компанії K–TRADE.

Детальніше http://www.k-trade.ua/restore/