Форум Рідного Міста

Ляльки на ТЕТі

Юрій Сєров - 13-9-2007 у 11:36

Учора ввечері наткнувся на нову політично-інформаційно-розважальну програму. Починається, якщо не помиляюся, в 20:45.
Крім ляльок політиків (Янека, Юлі, Ющенка, Луценка) ще була лялька Шустера, який є "ведучим" "ток-шоу".
Не можу сказати, що було смішніше, ніж з НТВ-шними "Куклами". Щоденний вихід програми вимагає серйозної роботи над сценарієм і текстами.

Ось що пишуть про цей проект:

Лялька Шустера буде вести новини на ТЕТ

Телевізійний проект «Пупсня», що стартує 10 вересня на каналі «ТЕТ», у якому ролі головних людей країни будуть виконувати ляльки, поповнився новими персонажами.

Колекцію поповнили ляльки Леоніда Черновецького, Юрія Луценко, Наталі Вітренко, Олександра Мороза і відомого ведучого Савіка Шустера, яких доставили із Франції. У вівторок перший випуск передачі знімали в одному з павільйонів ВДНГ, пише газета «Сегодня».

Чекали також нову, помолоділу ляльку Юлії Тимошенко - її замовили після того, як Юлія Володимирівна поскаржилася, що її лялька не дуже схожа на неї тому що виглядає старою, розповіли на каналі. Нову Тимошенко привезуть у Київ 7-8 вересня. «Це не тільки передвиборний проект, ми плануємо випускати передачу і після виборів, на постійній основі»- розповів директор ЮС «Фільм» Володимир Литвинов. Сама передача буде виходити у вигляді новин, де будуть відображатися реальні щоденні новини, у комічному стилі. Причому в передачі будуть брати участь не тільки лялькові політики, але й ляльки спортсменів і культурних діячів - зокрема, вже замовлені ляльки братів Кличків і Михайла Поплавського. Вести «новини» буде ляльковий Савік Шустер. Вже підібрали акторів на озвучування ляльок - озвучувати всіх персонажів - чоловіків буде відомий «Доктор Звук» Юрій Коваленко (він озвучував «Сімпсонів», «Тачки» та інше).
http://www.4post.com.ua/gromada/16166.html

Odarka - 13-9-2007 у 11:48

Жахливо глупий проект. Нічого цікавого і смішного все дуже банально.

Остап Шумин - 13-9-2007 у 11:54

Як не дивно (я рідко дивлюсь телевізор) попадав на цю передачу раза 2-3. Перше враження – сира, одноманітна і недопрацьована. Певно ця програма мала би бути смішною для глядачів, імхо такою вона не є…

Nazar - 13-9-2007 у 11:54

Я щось не дуже зрозумів із вище написаного, за кого вони?
ТЕТ ми дивимось, бо саме там йде вечірній мультик. По мультику важко визначити прихильність каналу до тієї чи іншої політичної сили:)

Юрій Сєров - 13-9-2007 у 12:06

Значить це "плюс" програми. :)