Форум Рідного Міста

Молодики на BMW пропонують відпочити!!!

Онук Юрій - 3-10-2007 у 23:58

Молодики на BMW пропонують відпочити!!! Майже кожні другій дівчині що проходить проспектом свободи. Новий спосіб залицяння і як це сприймає суспільство. Думку прекрасної статі я чув в оригіналі відповіді на їх пропозицію чарівної панянки. Не бачив цих блазнів майже три дні та сьогодні ситуація дежавю. Що це не спроможність зацікавити та привернути увагу до себе прекрасної половини чи це дівчата все-таки купуються на купу металолом німецького виробника і парочку шмаркачів в шкірянках. Де романтика, стосунки чи тепер знайомляться після ночі з ранку? Підкажіть!!!! Бо почуваюся зле і гадаю чи то замість квітів кохані отак поїздити за нею містом!:P

Юрій Сєров - 4-10-2007 у 00:10

Цитата:
Підкажіть!!!! Бо почуваюся зле і гадаю чи то замість квітів кохані отак поїздити за нею містом!:P

На кожен товар - свій купець.
На відповідні пропозиції - відповідні дівчата.

Онук Юрій - 4-10-2007 у 00:20

Досить просто, товар, покупець! А чи нормально це на Ваш погляд! Чи рахуєте ви прекрасну стать товаром! Не думаю що так! Тобто товару BMW і на нього свій покупець є! :sing:

Demyan - 4-10-2007 у 08:51

А що тут незрозуміло і що тут дивного?
Якщо дівчині подобається машина і хлопці в шкірянках і їй не треба романтики - це значить її.
Якщо дівчині подобається романтика - вона ніколи не підійде до тої БМВ.
Суть проста - все міняється, колись не було тих БМВ, а тепер вони є і є люди яким вони подобаються і дівчата яким подобається їхати в тій машині а поряд сидить хлопець в шкірянці.

Надія Баловсяк - 4-10-2007 у 09:47

ха-ха
лише залицяються?

ви от почитайте. http://blogs.yandex.ru/cachedcopy.xml?f=2de31fff82e4d08906f804151c1...

пропонують дещо інше

причому в коментарях (яких не видно, бо оригіналний пост видалили) відсотків 90 сказали - ну а що тут такого? це нормально, запропонувати жінці гроші.

Demyan - 4-10-2007 у 10:34

А звіки це все пішло? А йде це все від того що жінки дійсно ідуть на таке, причому багато, ось тому і чоловіки починають робити так і це стає зараз звично.
Я не кажу про те що винуваті жінки.
Але як було сказано на кожен товар є свій покупець. Якщо товар є то його будуть купляти.
А те що жінки (дівчата) ведуться на БМВ....ви навіть підїдьте в будь-який сільський клуб навіть на жигулях і голосно включіть Шансон....результат побачите.

Надія Баловсяк - 4-10-2007 у 12:55

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
А звіки це все пішло? А йде це все від того що жінки дійсно ідуть на таке, причому багато, ось тому і чоловіки починають робити так і це стає зараз звично.
Я не кажу про те що винуваті жінки.
Але як було сказано на кожен товар є свій покупець. Якщо товар є то його будуть купляти.


я ні в ЖЖ не сперечалась з цього приводу, ні тут, але наведу лише одне припущення. а уявіть, що вашій дружині чи доньці такий урод подібне запропонував?

особисто мені пропонували - правда не так відверто. днів я 10 тому проводжала на вокзал шановних письменників, дописувачів цього форуму Наталку та Олександра Шевченків. Сашко навіть не помітив, а Наталка бачила, та ми обоє досить дорослі та мудрі жінки щоб не зважити на всіляких покидьків.

до чого тут товар?

щоб виключити припущення щодо можливого "товарного" вигляду - я була одягнена у джинси та светр, взута в кросівки. фото можу представити, у Сашка Шевченка в ЖЖ є ;-)
виходить, що для таких ...ммм...чоловіків кожна жінка - товар? на МІЙ погляд, ті, хто їх підтримує, вважають так само і є небезпечними для суспільства (уточню - для жінок, але, загалом й для суспільства) людьми.

Demyan - 4-10-2007 у 13:08

Так звісно це не приємно - і ніхто не казав що це добре.
Але так само можуть підійти і наркотики запропонувати вам і ще щось....

Моя логіка в тому - якби жінки взагалі не йшли на таке - тоді б і не підходили до них і не казали. В наші часи - дуже багато жінок ідуть на таке, тому і чоловіки стали прямими, колись це все виглядало не так а тепер всі роблять прямо.

Юрій Сєров - 4-10-2007 у 14:18

Не став би звинувачувати жінок. Вірніше лише їх.
Такі випадки - сучасний стан суспільства, культури і моралі.
Матеріальне витіснило духовне.
У фільмах круті хлопці так роблять, чому б не спробувати рагулям в шкірянках на "стомєтровці"? Чи є дівчата, які погоджуються? Думаю, що так. Знайдуться такі, які хочуть красиво пожити. Хоча б один вечір. А наступного ранку зрозуміють, що їх використали. Це в кращому разі зрозуміють. А в гіршому, знову підуть шукати крутих пацанів на модній тачці.

Demyan - 4-10-2007 у 15:32

Ну вот ви ж самі пишете - о підуть шукати далі, що хочуть пожити хоча б один вечір....
Якщо б ті пацани стояли і до них ніхто не підоходив або ж навіть на їхні пропозиції ніхто не погоджувався - нехай собі стоять.
Хоча звісно і доля їх вини в тому що вони підтримують це. Але моя точка зору - якби не було наркоманів - наркотики можуть існувати, просто їх би ніхто не вживав.
Інша сторона - людина яка спокушує іншу - "краще б їй повішати на шию жерно і втопитися"....

Богдана Курилюк - 4-10-2007 у 18:52

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Demyan
Інша сторона - людина яка спокушує іншу - "краще б їй повішати на шию жерно і втопитися"....


Думаю, п. Дем'ян має рацію.
Моя думка: До таких хлопців (в шкірянках) я завжди ставилася з острахом. Хто знає що там в них в голові робиться... :baddevil:
Вважаю таке явище, коли дівчатка ведуться на таких хлопців - НЕНОРМАЛЬНИМ.
Також не можу зрозуміти де є прагнення романтичності та ніжності? :(
І чомусь тепер задаюся собі питанням: а якими сім'янинами будуть такі хлопаки? Чи буде в їхній сімї жити подружня вірність та справжня любов?
І стає просто страшно коли бачу сімї таких "джентельменів", які просто розпадаються через брак любові. І найгірше те, що страждають дітки.:(
Їх або вбивають ще в утробі матері, або лишають напівсиротами при живих батьках...
А все починається з якогось ніби маленького залицяння.:baddevil:

Ната Толмачова - 4-10-2007 у 21:10

я такі "пропозиції" і т.д. розцінюю просто як тупе хамство і все :)
хамства навкруги повно, нічого приємного в тому нема, але не варто це брати близько до серця

Дмитро Самохвал - 4-10-2007 у 21:23

Цитата:
А все починається з якогось ніби маленького залицяння.:baddevil:

Ти ба, що люде говорять! Не залицятися?! (То щоб, бува, не зґвалтували, перестраховуються окремі індивіди...)
Та все живе, все, що ворушиться, - залицяється одне до одного. Представники різних статей живих організмів на планеті Земля тим чи іншим способом, притаманному тільки їхньому підвидові, залицяються одне до одного - бо це спрацьовує інстинкт продовження роду.
Ну, а про залицяння межи людьми, межи українцями, як то було колись, нам гарно оповів Нечуй-Левицький у своїй "Кайдашевій сім'ї": той епізод, де Карпо залицявся до Мотрі - як на мене, "класичне" залицяння по-українській! :)
http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=51&page=3

Ната Толмачова - 4-10-2007 у 21:51

... залицяння то добре :)
погано коли вони дуже грубі і нахабні, в кожного є свої поняття межі пристойності от і все

Богдана Курилюк - 4-10-2007 у 22:06

пане Дмитре!
Думаю було б краще написати слово ЗАЛИЦЯТИСЯ в лапках, тоді напевно було б зрозуміло - що це про не нормальне в даному випадку йдеться.
Щодо "Та все живе, все, що ворушиться, - залицяється одне до одного. Представники різних статей живих організмів на планеті Землі тим чи іншим способом, притаманному тільки їхньому підвидові, залицяються одне до одного - бо це спрацьовує інстинкт продовження роду." Це є закон природи!
Але чогось нема у природі такого що залицяються всі один до одного без відбору. Є конретна особа одної статі і конкретно інша іншої статі. Нема такого щоб з усіма і зразу, і в такий спосіб... :baddevil:
В такому випадку життя втрачає свої цінності, і зокрема почуття людей губляться лише в інстинктах задоволення своїх похотей:baddevil:

Дмитро Самохвал - 4-10-2007 у 22:49

А, знов, в іншому місці тої ж "Кайдашевої сім'ї" надибуємо, як інший молодик Лаврін залицяється до файної дівки Мелашки, їдучи з млина розкішною паровицею на возі, заповненим вщерть мішками з борошном, а та файна дівка чимчикує сливе поряд з возом і залюбки віджартовується на парубоче залицяння!
Так от, ота розкішна паровиця (себто двоє волів, запряжених у віз), - то на той час було сливе, як теперішня... BMW!
От і маємо: молодик на BMW залицяється (ну хай буде пристає - раз ви такі) до дівчини! :)
http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=51&page=12#text_to...

p.s.
Цитата:
Нема такого щоб з усіма і зразу, і в такий спосіб... :baddevil:

Є таке... є... Ниньки всяке є...
То хіба для декого немає, хто витає у небесах... Тому й не бачить... або не хоче бачити... Розплющіть очі.

Юрій Сєров - 4-10-2007 у 23:16

Почитав оце усе... :)
Мабуть таки вони мають право це робити, якщо все в "рамках". Себто без надокучливого приставання і боронь Боже фізичної сили. Кому не сподобається - пошле їх, кому сподобається - сяде в машину.
Колись був такий прикол: фрази чоловіків (Давай підемо в кіно, Давай підемо на дискотеку, і т.д.) і що за ними стоїть. Так ось оте "що" постійно те саме :)

Дмитро Самохвал - 5-10-2007 у 08:34

Ні, це трохи неточні порівняння, які там був навів.
Тодішня оця розкішна паровиця зрівняється нині не з машиною BMW (занадто спортивний є "бімер" проти здорових, вайлуватих і повільних волів), а хіба що з тими американськими великимим пікапами GM, Chevrolet тощо, котрі так популярні в Штатах: і щось привезти для свого котеджу - він незамінний, як та робоча коняка (на кузові тому до дідька всього можна перевезти!), і не соромно стати на ньому коло бару-шинка, щоб після трудового, виснажливого дня на ранчо-полі хильнути по чарочці віскі-горілочки.
Ну, а з теперішніми швидкісними БМВ зрівняються хіба-що тодішні витривалі, прудкі, як вітер, татарські чи арабські скакуни. :lol:

Тож, як видно, наші діди-прадіди за пана-ляха, за царів-самодурів жили доволі заможно, не до порівняння з тим, як животіють нині "маленькі українці" за найдемократичнішої влади в світі, яка тільки те й робить, що об'єднується в найрізномастніші то "коаліції демократичних сил", то "широкі коаліції". А людям від того не холодно ні тепло... від тих коаліцій... :baddevil:

Юрій Сєров - 5-10-2007 у 09:34

Чомусь згадався бородатий анекдот:
На вулиці чоловік питає жінку, яка йде на зустріч:
Ч: Чи пані є курва?
Ж: Шо?!?!!? Так як ви таке могли подумати, та ви .....
Ч: Нє, то нє. Спитати можна.

Ось так і ці хлопці на "бесі".

До речі, помітив, що зараз по Львову активно рекламуються РМЕС-курси, це то саме що pick-up, так що як ще раз побачите тих хлопців, то порадьте їм. Скоро мачо нашого міста стануть вправнішими. :)

Онук Юрій - 5-10-2007 у 09:40

Супер думок багато і різних, але провівши цікавий дослід дізнався що з 5-ти дівчат - четверо яких у такий спосіб як кажуть намагалися "підчепити", а тобі ж позалицятися це зовсім ставило у не зручне положення, через те, що залицяння звучало так - не в оригіналі москальською не бажаю "Дівчино чи не хочете Ви за порядну суму заробити нам "М"-(оральний секс)". Чувши відмову, молодики ще й говорять у слід пару погроз. Як себе має почувати при такому залицянні слабка стать, це просто новий реліз "Кайдашевої сім'ї", лише одна панянка не то що поставила дурнів у не зручне становище, але ще й примусила відповісти за свій вчинок! До речі за допомогою патруля що можна сказати живе на площі ринок, було кумедно поспостерігати, як парубки ховали очі від наряду "Беркута" який штабелями їх поклав на брук. Не могли вони дати пояснення що це роблять на авто у вихідний день в центрі, чого це шукають у перехожих дівчат і чия біта в авто (за допомогою останньої можливо допомагають гарно відпочити???). І, як не прикро, лише одна з четвірки посоромившись чесно сказала що було не приємно та соромно, але бажання прожити день у казці мелькнуло і при більш культурному підході з пропозицією відпочити погодилась на це не жалкуючи! Отож проблема дійсно на лице і вині тут як дівчата, так і хлопці! Одні занадто відверті інші це дозволяють їм!