Форум Рідного Міста

Електронна пошта з адресою user@misto.ridne.net

Юрій Сєров - 2-11-2007 у 16:55

Для всіх учасників Форуму Рідного Міста з'явилася можливість створити собі повноцінну поштову скриньку з адресою user@misto.ridne.net
Технічна реалізація скриньок базується на технології gmail, з усіма наслідками: розмір скриньки 4.7 Gb, підтримка стандартних протоколів POP3 та SMTP, можливість використання звичайних поштових клієнтів та налаштування спам-фільтру.
Хто хоче звертайтеся до мене, в U2U або ICQ.

Андрій Пелещишин - 2-11-2007 у 19:26

Я собі вже завів apele[равлик]misto.ridne.net

Богдана Курилюк - 25-2-2008 у 09:13

Перепрошую за свою темність.... але як створити свою скриньку на misto.ridne.net ?

Тарас Задорожний - 25-2-2008 у 09:26

Попросити у Андрія Пелещишина або тут або в У2У

Максим Стюфляєв - 25-2-2008 у 10:53

Пане Андрію, а цю скриньку можна використовувати лише для спілкування з форумцями чи не тільки? Мені б альтернативна скринька не завадила, бо мій мейл постійно глючить. Я вже замучився з ним:( Навіть до фахівців звертався, але й вони не можуть зрозуміти, у чому там проблема. Одним словом, якщо можна, зробіть для мене скриньку.

dr.Trollin - 1-3-2008 у 15:37

ну раз "кидати запит на створення..."(C)apele
то би і подякував.

Андрій Пелещишин - 1-3-2008 у 18:45

Цитата:

Пане Андрію, а цю скриньку можна використовувати лише для спілкування з форумцями чи не тільки? Мені б альтернативна скринька не завадила, бо мій мейл постійно глючить. Я вже замучився з ним:( Навіть до фахівців звертався, але й вони не можуть зрозуміти, у чому там проблема. Одним словом, якщо можна, зробіть для мене скриньку


Та з ким захочете!
Крім того, зразу попереджаю - жодної можливості порушити приватність вашої переписки я не маю

До Максима та Сергія:
Напишіть, які адреси ви хочете

Андрій Пелещишин - 1-3-2008 у 19:12

Максиму уже створив maxym[равлик]misto.ridne.net

Максим Стюфляєв - 4-3-2008 у 13:06

Хочу сказати, що скринька дуже зручна в користуванні. Раджу й іншим собі таку зробити. Альтернативна пошта ніколи не завадить.

Dmy - 4-3-2008 у 18:59

Альтернативна скринька-то не завадить, але про реальне функціонування пошти можна буде говорити, коли відпаде це "звертайтеся до мене - я вам зроблю". Тобто зайшов, куди треба, і зареєстрував. Навіть на Гемулі (gmail.com, хто не зрозумів) на прикладі своїх знайомих і колєг по спілкуванню я бачу стрімке зростання саме за останній рік з місяцями - власне, тоді, коли стало непотрібним когось кудись запрошувати (хоча цей атавізм висить там і досі - з кожною новою адресою мене запитують: "Запросити '...' до Gmail?" Та він і сам прийде, як захоче.

Андрій Пелещишин - 4-3-2008 у 21:34

Я, звичайно, як завжди не маю нічого заперечити.
Лише зазначу, що жодних намірів щодо популяризації серед широких верств скриньок misto.ridne. не мав і не маю, тому динаміка зростання мене не хвилює. Тим більше, що сервіс - від Гугла, а не від мене.
Жодної можливості змінити процедуру реєстрації я також не маю. Гугл іншого шляху для даного рішення, окрім ручної процедури, що виконується адміном конкретної пошти, не передбачив.