Форум Рідного Міста

Четвертий міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театральн...

Роман Голощук - 4-11-2007 у 12:34

Четвертий міжнародний молодіжний фестиваль аматорського театрального мистецтва «Драбина» відбудеться 7-11 листопада у Львові під гаслом «Єдність у різноманітті. Сучасне покоління, Час. Простір. Власна візія».
Театральними майданчиками, де п’ять днів виступатимуть аматорські молодіжні театри із України, Польщі, Чехії та Румунії, стануть сцени театру «Воскресіння» та міського Палацу культури ім. Гната Хоткевича.
Театралізовані літературні читання під гаслом «Шлях до порятунку» ляжуть в основу драматургічного проекту «Пожежна драбина», який одноденною акцією, супутньою до Четвертого міжнародного молодіжного фестивалю аматорського театрального мистецтва «Драбина», відбудеться 10 листопада в «Музеї ідей» у Львові.
Інформація: http://www.zik.com.ua

Роман Голощук - 13-11-2007 у 12:05

Переможці IV «Драбини»:

Гран-прі фестивалю – «Найкраща театральна композиція»: Teatr sztuki Mariana Bednarka – “Людина і папір” (Рибнік, Польща).

«Найкраща режисерська робота»: Akademicki Teatr Remont – “Tанго” (Глівіце, Польща).

«Найкраща акторська робота»: театр “Від ліхтаря” – «Дежавю: Речі. Місце. Час», актори Наталка Гуц та Наталка Козел (Рівне).

Приз глядацьких симпатій: театр “Екіпаж” – «Очень простая история» (Київ).

Звіт про фестиваль читайте тут: http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=60607

ZT - 13-11-2007 у 16:08

Я бачив виступ театру “Від ліхтаря”. Це театр пантоміми. Виглядало просто супер! А після виступу дівчат, Іздрик, який був в журі, дійсно не розгубився, підійшов до них і подарував кожній по уявній квітці :)