Шановні форумчани, давайте будем тут знайомитись, розказувати про себе...Юрій Сєров - 5-11-2007 у 15:57
Багато що "про себе" написано в профілі учасників. Однак можна і започаткувати
таку тему. Тільки тоді потрібно починати з себе Машенька Бодак - 5-11-2007 у 16:04
Я так і хотіла зробити, тільки чуть пізніше, бо не було часу.
Мене звати Марія, но всі називають Машенька або Машуля, мені 23, працюю, від недавна
живу у Львові, скоро в мене весілля. Дуже гарне місто мені тут подобається.Demyan - 5-11-2007 у 16:20
Я не розумію а що розказувати? про совє життя? про що люблю що не люблю? про що мрію?
яку музику слухаю? хобі??? це тема дуже розширенаЮрій Сєров - 5-11-2007 у 16:26
Цитата:
Шановні форумчани, давайте будем тут знайомитись, розказувати про себе...
Розробіть анкету, опишіть по ній себе, ми продовжимо.Машенька Бодак - 5-11-2007 у 16:37
Навіщо анкета? Так буде не цікаво, все стандартно, а так кожен розповідає те, що
хоче і що вважає за потрібне.Demyan - 5-11-2007 у 17:12
Ні думаю правильно говорять - краще хоч якісь питання або ж напрямок...а так но вот
я ну і з чого починати? а якщо розказувати все що хочу то тоді не цікаво буде.
Краще дійсно зробіть еталон-анкету і опишіть себе а далі вже підтримаємо. Ну а
окрім питань напишіть типу "Додатково", або "щось цікаве про вас" - там вже будемо
писати хто що хоче тоді стандарту не буде але буде зрозуміло хоч напрямок.Лєна Дадукевич - 11-11-2007 у 16:24
Можна і написати, тільки як кожен тут почне про себе розказувати, то ніякого
форуму не вистачить.
Краще простіше - читаєш, бесідуєш собі тихо- мирно, зацікавив хтось - глип на його
профіль. Замало написано - в приват написати - так і так, цікаво було б
познайомитись чи зустрітись. Так здається краще - і форум засмічуватись лишнім не
буде і простіше справді познайомитись з людьми. Ну можна ще форумівки для цього
понапридумувати , з пивом, чи як...