Форум Рідного Міста

УВАГА!!! всеукраїнський конкурс "Студент Року 2007". Львівський ет...

Юрій Матняк - 6-11-2007 у 21:21

Хто достойний звання «Студент Року 2007»?

Саме на це запитання дасть відповідь жюрі обласного фіналу всеукраїнського конкурсу «Студент року», який відбудеться 29 листопада у нашому місті. Через певні обставини оргкомітет був змушений змінити дату проведення фіналу з 21 на 29 листопада.
Ви скажете: ну і що? У більшості ВНЗ кожного року проводиться такий конкурс і жюрі ВНЗ обирає на свій погляд найкращого чи найкращих студентів. Справді так воно і відбувалося до тепер. Однак цього року конкурс відбувається по всій Україні. Це перша спроба об’єднати усі ВНЗ України, запровадити єдині критерії оцінювання. Ініціаторами та організаторами такої всеукраїнської акції стали Народно-Демократична Ліга Молоді та Інститут демократичного суспільства. У Львівській області цей проект підхопила ЛОО ВГО «ДУМАЙ!» та Студентське Братство Львівщини. Організатори спрямували всі зусилля на те, щоб конкурс проходив на високому рівні, щоб якнайбільше студентів могли спробувати показати чого вони варті і чи достойні вони такого почесного звання.
Для того щоб отримати це почесне звання студентові потрібно не лише гарно вчитися й бути професіоналом своєї спеціальності, а й мати досить широкі знання в інших галузях, брати активну участь у громадських та суспільних заходах, що проводяться на рівні ВНЗ-у, міста, країни тощо. Також конкурсанти зможуть показати глядачам свої таланти та хобі. Спочатку студенти, що зголосилися до участі в конкурсі, змагаються за звання Студент року свого ВНЗ та право представляти свій ВНЗ на обласному етапі конкурсу. І саме той, хто переможе на обласному фіналі – поїде у січні наступного року на церемонію нагородження.
Цього року у конкурсі взяло участь 10 ВНЗ, які представлені 13-ма студентами (великі університети представлені двома претендентами на звання). Проте наступного року кількість ВНЗ-ів-учасників планується збільшити, залучивши ті, які через певні обставини не змогли взяти участі у конкурсі цього року.
Отож: хто стане Студентом Року 2007 у Львівській області? Хто представлятиме своє місто та свій університет на київській церемонії нагородження? Ви можете стати очевидцями того, як жюрі дасть відповідь на ці запитання у четвер, 29листопада, прийшовши на обласний фінал конкурсу, який відбудеться у Палаці культури ім. Гната Хоткевича. Початок о 17:00.


Додаткова інформація за телефонами
80938184848
80632787104
8(032)2752015
або ICQ 210185520