Форум Рідного Міста

Ваше ставлення до божевільних (тест на цивілізованість)

Андрій Бляхівський - 16-11-2007 у 15:30

* - всі, хто не брав участі в тестуванні, тим не менше, обрав „поза вибором” (default) останній пункт (ознака байдужости і нецивілізованности?)


Добридень, вельмишановне паньство!

Не бійтеся мене. Я хоч асоціяльний елемент (як той Мак-Мерфі з «Польоту над зозулиним гніздом»), та, проте, не кусаюся. Хотів би я знати думку поважної громади про нас, божевільних: як ви сприймаєте їх, чи боїтесі їх, уникаєте, гидуєте ними, себто нами?

Коротенький відступ. Для нельвів’ян і взагалі тих, хто не „в курсі”, що таке „Кульпарків”, невеличке пояснення. „Кульпарків” - це відома в Україні психіатрична лікарня, яка знаходиться в місті Львові по вул. Кульпарківській - у однойменному, старому львівському районі „Кульпарків”. Тому, коли кажуть, що от того чи того „відправили на Кульпарків” означає, що той бідолаха „загримів” до львівської психлікарні. Ще нерідко можна почути (принаймні я, коли є на волі, постійно таке чую): „Кульпарків по тобі плаче!” або „тебе давно вже на Кульпаркові чекають!”

Отак доводиться час од часу виходити звідтіля (поправивши свої непогамовані думки, а то й так, самовільно, як от сього разу) або знову добровільно-примусово опинятися там. Тому, коли ви укмітете, що думки мої починають заноситися (що можна буде викрити через брутальність та різкість висловлювань), прохання відразу викликати бригаду дужих парубків за тел. (0322) 64-66-93, а невсипущому керівництвові заборонити доступ.

Ну, а тепер усіх красно припрошую до вільного волевиявлення. Дякую.

Polit_nad_hnizdom.jpg - 19kB

Анастасія Кулакова - 16-11-2007 у 15:44

коли я в іншій темі казала про провокації, я зовсім не ТАКІ провокації мала на увазі :( Цей допис мені неприємний, ба навіть огидний, хоч по суті проста провокація. Гидота!!! Не сама тема гидота, ні. Я проти того, щоб НЕ помічати хвороби суспільства, щоб заплющувати очі на проблеми тих, хто поряд. Форма у якій подано - гидота!!!
Пане Яндрух-Лихобор-Самохвал- Бляхівський! Навіщо Вам це потрібно? Вам ТАК тоскно жити у реальному житті?