Форум Рідного Міста

"Рок збір" в рамках благочинної акції "Миколай про тебе не за...

Роман Голощук - 4-12-2007 у 14:20

9 грудня в студентському клубі НУ "Львівська Політехніка" (вул. Боя-Желенського,20) відбудеться рок – концерт, метою якого є зібрати іграшки та солодощі на подарунки для потребуючих дітей Львова. Концерт проводиться в рамках благочинної акції "Миколай про тебе не забуде" (http://www.mykolaj.com.ua) з ініціативи молодіжної громадської організації ”МНК” (Молодіжний Націоналістичний Конгрес).

На благочинному концерті співатимуть, тупцюватимуть і рватимуть струни від драйву такі гурти: Оратанія, VoxPopuli, Ху4, Далай Лама, Червоне та Гравіцапа. Іграшки та кошти, зібрані під час концерту буде передано на Фабрику Святого Миколая.
Початок концерту о 18.00. Вхід - 12 грн.

Детальніше тут: http://www.lvivstory.com/announcements/announcement?newsid=95

Юрій Сєров - 4-12-2007 у 21:14

А скільки місця в тому клубі? Скільки людей може влізти? Бо візуально з вулиці виглядає не дуже великим.

Роман Голощук - 12-12-2007 у 15:02

Концерт за участі гуртів «Оратанія», «Далай Лама», «Ху4», «Гравіцапа», «Червоне», «Vox populi» та «Реквієм», відвідали понад 400 осіб. Деякі гурти-учасники зачитували присутнім статистичні дані, що стосуються проблематики дітей з малозабезпечених сімей та сиріт.

«Молодь не завжди звертає увагу на оголошення про благодійні заходи в пресі, тому цей рок-концерт є найоптимальнішою формою донесення ідеї доброго вчинку до широкого молодіжного загалу. Концерт відбувся у дуже дружній атмосфері. Всього було зібрано декілька сотень іграшок, деякі з них були щойно куплені, навіть з бірочками», – зазначив координатор концерту Андрій Мочурад.

Джерело: http://zik.com.ua/index.php?news_id=116092