Форум Рідного Міста

"Воплі Відоплясова", 2 січня 2008 р. (Опера, Львів)

Роман Голощук - 24-12-2007 у 15:51

Новорічний вечір в Опері
2 січня 2008 р. о 17.00 та 20.00 в Львівській Опері відбудуться два концерти гурту "Воплі Відоплясова"

p.s. Таки дотримують обіцянки ;)

Юрій Сєров - 24-12-2007 у 22:36

Передер з сайту ВВ новину, яка стосується попереднього концерту ВВ-шників:
14.11.2007 - Розпорядник Львівського оперного театру висунув до організаторів ювілейного концерту ВВ несподівану скаргу-вимогу.
Програма виступу "Воплів Відоплясова" у Львові 11 листопада, з невеличкими правками, була та сама, що і в столичному Міжнародному культурному центрі мистецтв (Жовтневому палаці). "Вевешники" відіграли свій основний час, але львівський слухач влаштував ватазі настільки теплий прийом, що довелося тричі виходити на біс!

Загалом виступ тривав понад дві години і рок-четвірка вже збиралася імпровізувати налегко далі. "Є програма, яку ми підготували навмисно для цього туру-квартирника, – розповідає Олег Скрипка. – Зрозуміло, що ми не переробляли геть увесь репертуар ВВ для акустичного виконання, тому не думали грати "Танців", народні пісні. Проте, як і в Києві, – довелося! Але публіка ніяк нас не хотіла відпускати, тому ми вже готувалися на льоту щось вигадувати, аби продовжити виступ". Зала вирувала. І тут за лаштунками до затійників концерту, які ві Львові, зокрема і в Опері, постійно втілюють якісь непересічні дійства, підійшов згаданий розпорядник і прорік слова, достойні уславленого «сина турєцко-подданого» Остапа Бендера-Задунайського: "Ви сюди більше такі гарні гурти не запрошуйте, бо вони розвалять нам залу!". Ось і будь після цього мудрим!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Як бачимо, вистачило адміністрації Опери розуму дозволити нові концерти ВВ.

До речі ці концерти теж будуть акустичні?