Форум Рідного Міста

виступ "Man Sound" (9 січня 2008 р. о 19.00 у Львській Опері)

Роман Голощук - 26-12-2007 у 13:53

Вокальна формація "Man Sound"
9 січня 2008 р. о 19.00 у Львській Опері Ви зможете почути спеціальну Різдвяну програму гурту.

Катерина Задорожна - 26-12-2007 у 14:04

Не в курсі, як тепер, але раніше у них було дуже мало україномовних номерів... Але з точки зору виконання, стилю - загалом приємні хлопці.

Роман Голощук - 4-1-2008 у 21:35

Трохи інформації про цю вокальну формацію:
ManSound – вокальний секстет, заснований 1994 року. Ця унікальна формація налічує тринадцятий рік свого тріумфального існування, що вже є подвигом у наших умовах. Відтоді вони брали участь у понад 50 джазових фестивалях, тричі виступали на фестивалі Лайонелла Хемптона у США, часто гастролювали в Росії, Голландії, Італії, Естонії, Австрії, Швейцарії, Польщі тощо. 2001 року All American Entertaiment Awards номінувала ManSound на звання найкращої вокальної групи. 2002-го ManSound завоював Гран-прі на міжнародному конкурсі акапельних груп Vokal Total. 2004 року Всесвітня акапельна асоціація (CASA) визнала відомий джазовий стандарт Nature boy в аранжуванні Володимира Міхновецького найкращим у світі вокальним виконанням у стилі джаз. Ансамбль ManSound завжди викликає відчуття дива: співають шість чоловіків, а звучить, наче маленький оркестр. Ні, вони не імітують звучання інструментів, але їхнє унікальне багатоголосся так синкоповане й розкладене-спаяне, що виникає “картина” оркестрової самодостатності, цілісності. З одного боку, чуєш щось неймовірно віртуозне, з іншого – не виникає відчуття еквілібристики, штучності.


Хоча ManSound класифікують як джазовий вокальний секстет, сфера творчості й музична палітра гурту значно ширші: хлопці виконують духовну, народну, класичну й популярну музику у свіжих оригінальних аранжуваннях, роблячи ставку на могутнє, яскраве, ансамблеве чоловіче звучання (звідси й назва – ManSound).

Склад: Юрій Роменський, Сергій Харченко, Володимир Трач, Володимир Сухін – тенори, В’ячеслав Рубель – баритон, Рубен Толмачов – бас.

Джерело: http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2008/01/03/28659/