Форум Рідного Міста

Концерт гурту "Мертвий півень" (9 січня о 20:00 в етно-джазовому кл...

Роман Голощук - 9-1-2008 у 13:39

Унікальна подія - "Мертвий півень" у повному складі грає старі та нові пісні!!!
9 січня о 20:00 в етно-джазовому клубі "Лялька"

Юрій Сєров - 10-1-2008 у 20:37

Анонсованих Ярини Якуб'як та Романа Чайки з канадійської і київської діаспори не було з гуртом, але попри це вийшов гарний (зрештою як завжди :) ) півторагодинний концерт.
Наскільки я зрозумів, Мертвий Півень зараз наполовину Ґорґішеллі чи навпаки :) Ще когось з дівчат взяти на бек і все буде супер :)
Справді були нові пісні, "ляльківські" прем'єри. Сподабалися. Тішить, що Мертвий півень не вртачає бажання жити і тішити публіку :)
Людей було досить багато (це майже без реклами і під час свят), але не занадто.
Ще кілька слів про Ляльку. Лялька оновилася. Мені сподобалося у порівнянні з попереднім дизайном. За рахунок переміщення шинквасу зал став довшим, це звісно плюс. Шинквас тепер у тих бічних нішах і виглядає там на свому місці. Дизайн в стилі етно, мені сподобалося. Усі стіни оббиті дошками, сподіваюся під них щось звукоізолююче напхали, бо акустика в тому бетоні була жахлива. Нарешті забрали більярд, який виглядав там як прищ на носі.
Не професіонал, але виглядає, що звук став кращим. Мікрофон правда "глючив" - кабель перебитий чи що. Так, що усім хто ще не був після оновлення, раджу оцінити.

p.s. Нащо ті "звукачі" забрали мікрофон у дівчат, які так гарно колядували? (по закінченню концерту). Дуже негарно виглядало і вкрай непатріотично!

Лєна Дадукевич - 11-1-2008 у 14:18

Юра, а скільки квитки там зараз коштують?
Про сестер Горгішеллі. Вони починали як дует своїх народних пісень, а їх народні пісні- то просто фантастично красиво! (я якраз в цей їх період разом з ними на відкритті почесного консульства грала - аж лишилась після свого виступу їх послухати так захопило!). На студії Маркіяна Дрібнюка записали свій перший диск. То було просто супер цікаво і оригінально! А потім це чомусь скінчилась. Шкода.

Юрій Сєров - 11-1-2008 у 15:45

Наскільки я знаю, останнім часом квитки орієнтовно 40 грн., якщо виступає якась група. Може бути більше, може бути менше.
Але джаз буває і на халяву. http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=6154 - тут програма заходів на найближчі дні.

Не зовсім певен про який перший диск сестер Горгішеллі Ви говорите. Я знаю лише "Аморе", вже як гурту. Крім того маю демозаписи ще їхнього Чорного вересня, які навіть більше подобаються ніж Аморе (їх здається вони планують записати офіційно). Але це також не народний стиль, а легкий рок.

Nazar - 11-1-2008 у 17:03

Вони на радіо частенько вживу на "Андріївських анплагтах" грали грузинські народні (чи аджарські, я не компетентний), і їх там більше, аніж одна колискова.

Юрій Сєров - 11-1-2008 у 17:29

Цитата:
Вони на радіо частенько вживу на "Андріївських анплагтах" грали грузинські народні (чи аджарські, я не компетентний), і їх там більше, аніж одна колискова.

Так, на концерті років зо 2 тому вони також їх виконували.

Лєна Дадукевич - 13-1-2008 у 19:32

Я не знаю його назви. Мені його ставив слухати Маркіян Дрібнюк в студії. Не впевнена чи тоді вони трактувались як гурт, але тоді 2 сестрички співали і ще один хлопець з ними грав здається на гітарі. Зрештою одна з сестер теж грала на гітарі. І про них говорили як про сестер Горгішеллі, а не як про гурт Горгішеллі.
Там теж не весь диск був народним, але народні пісні вони співали супер. І пісні красиві, і співали красиво...