Форум Рідного Міста

Дударик запрошує на Соборну коляду (20 січня 2008 р. о 19.00 в Будинку орга...

Роман Голощук - 19-1-2008 у 11:27

20 січня 2008 р. о 19.00 концерт за участі камерного симфонічного оркестру "Леополіс" в Будинку органної та камерної музики.

„Прозвучить лютеранська музика – це з Різдвяної меси Й. С. Баха, з вірменської духовної музики „Святий Боже”, фрагменти з Києво-Печерської всеношної „На Різдво”, - розповів директор чоловічої хорової капели Дмитро Кацал.

Джерело: http://www.lvivstory.com/announcements/announcement?newsid=241

Роман Голощук - 20-1-2008 у 10:38

Цим виступом колектив підсумує свій різдвяно-концертний марафон. У концерті візьме участь оркестр “Леополіс”.Програма “Соборної коляди” складатиметься з трьох частин: традиційних українських колядок і щедрівок, фрагментів Різдвяних богослужінь німецької, вірменської та української церков та “пасторальок” – маленьких музичних форм українською, російською, угорською, німецькою та польською мовами. “Більшість творів, як зазвичай, виконуватимемо українською”, – наголосив директор колективу Дмитро Кацал. У лютому “Дударик” розпочне запис диска “Мамине серце”. “До нього ввійдуть пісні однойменної програми, з якою ми виступали торік, – поділився творчими планами директор капели. – Хочемо випустити диск до Дня матері, щоб 11 травня його вже можна було придбати у музичних крамницях”.

Джерело: http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=62144