Форум Рідного Міста

“Свято поцілунку” (14 лютого, у Львові, Києві та Дніпропетровську)

Роман Голощук - 7-2-2008 у 14:35

У трьох великих містах країни – Львові, Києві та Дніпропетровську – одночасно відбуватиметься “Свято поцілунку”. Закохані цілуватимуться просто неба на центральних площах своїх міст. Таке дійство відбуватиметься вперше не лише в Україні, а й у всьому світі. Масовий “цьом” фіксуватимуть експерти Книги рекордів України. Він може потрапити і до Книги рекордів Гіннесса.

Закоханих із Львова, Києва та Дніпропетровська об’єднуватиме не лише палкий вияв почуттів, а й телеміст. У прямому ефірі освідчуватимуться ті, у чиє серце поцілила стріла Купідона.

Найніжніше зізнання у коханні та найпереконливіший спосіб освідчення також матимуть шанс потрапити до Книги рекордів України. Небо кожного із трьох міст займеться “сердечними” феєрверками. Не обійдеться свято кохання без зірок. Львів’ян на рекорд надихатимуть гурти “Мандри” та “Друга ріка”, а ведучими свята стануть Геннадій Попенко та Катерина Нестеренко (організатор львівської частини “Свята поцілунку” - компанія “Дік-Арт”). Серця киян запалюватимуть Ані Лорак, Лама, Dj Паша та зірка російського кіно Маша Миронова. А у Дніпропетровську романтично-музичні миті закоханим подарують Тіна Кароль та Павло Гудімов, яких представлятимуть ведучі Андрій Кіше та Валентина Хамайко.

Джерело: http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=62627