Форум Рідного Міста

На Берлінському кінофестивалі Мадонна презентувала фільм про украї...

Юрій Сєров - 14-2-2008 у 18:56

Співачка Мадонна презентувала у рамках Берлінського кінофестивалю свій дебютний режисерський доробок, фільм Бруд і мудрість про українського емігранта, у якому зіграв виходець із України Юджин Хатс (Євген Гудзь).

У офіційній заяві із приводу виходу картини 49-річна зірка зазначила, що ставить перед собою багато завдань. "Мене завжди надихали фільми Годара, Вісконти, Пазоліні та Фелліні, і я сподіваюся, що зможу колись наблизитися до цих геніїв", - зізналася Мадонна.

Крім того, на прес-конференції Мадонна повідомила, що збирається влаштувати реліз Бруду і мудрості в Інтернеті, а також презентувати свій документальний фільм про Малаві на Канському кінофестивалі у травні.

У стрічці Бруд і мудрість зіграли: український емігрант Юджин Хатц (соліст гурту Gogol Bordello, також відомий як Євген Гудзь), Ричард Грант та Стівен Грехем.

Сюжет фільму є сумішшю музичної комедії та мелодрами. Юджин Хатс грає у фільмі головну роль - українського емігранта з філософським поглядом на життя. Інші учасники гурту також задіяні у фільмі та грають самих себе.

Музика Gogol Bordello стала саундтреком до картини. Крім того, Мадонна використала свою пісню Erotіca і композицію Бритні Спірс Baby One More Tіme.

Юджин Хатц народився у Києві, хоча його родина походить із Закарпаття. У Нью-Йорку він живе з 1998 року. Гурт Gogol Bordello виконує циганський панк, а сам Хатц стверджує, що також має циганські гени.
http://ua.korrespondent.net/showbiz/375669