Форум Рідного Міста

Права жінок за кермом

Андрій Пелещишин - 15-2-2008 у 08:13

Кілька днів спостерігаю на вулицях Львова дівчат з плакатами "за права жінок за кермом". Про що йде мова?

Demyan - 15-2-2008 у 09:25

Думаю про те що коли чоловіки бачать що жінка за кермом починають себе вести"зверхно" прижимаючи або сигналячи або не раз бачив як просто "по пріколу" лякають гудками..

Богдана Курилюк - 15-2-2008 у 10:33

Цікаво... :D

marco - 15-2-2008 у 11:37

Моя версія - це може бути протест проти необхідного для жінок обстеження в гінеколога при проходженні медкомісії на права. Постсовдепівський маразм...

Інших утисків жінок за кермом не бачу.

Рост - 15-2-2008 у 17:40

Ага... Сьогодні мене нахабно вирішив видавити масою Тушкан, перестроюючись з лівого ряду в правий, в якому я їхав. Коли я відгальмувався до визгу коліс по асфальту, він трохи схаменувся, повернувшись у свій ряд. За кермом була гротескна паня, уся при своїх правах.
Та ладно вам, типовий виток фемінізму. Жінка за кермом - не жінка, а водій. Чесно кажучи, не бачу я якогось окремого ставлення до жінок-водіїв. Хоча б тому, що лише в одному-двох випадках з десяти можна визначити, хто насправді керує автомобілем. Так що хтось просто назбирує собі бали.

marco - 15-2-2008 у 18:03

+1
Навіяло:
Вчора вечером (через Валєнтіна був перекритий центр і навколо дурдом робився) піднімаємося тянучкою догори по вул. Короленка (біля церкви МП), аналогічна тянучка вниз. Зліва 2ма колесами на тротуарі припаркована машина. Тут джип який їхав згори напроти раптом не зменшуючи швидкості нагло і безпардонно вирулює в мою смугу просто мені перед носом. Швидкість моя була мінімальна, так що "визгу коліс по асфальту" не було, але зупинитися мусів. Як то чудо порівнялося зі мною дивлюся, а "За кермом гротескна паня, уся при своїх правах" без натяку на вибачення чи почуття незручності :lol:
От таке-то...
Пора боротися проти дискримінації не жінокб - а жінками :sing:

А якщо серйозно, то ідіот за кермом не має статі.
І правило "ДДД" має бути святим.

Рост - 15-2-2008 у 23:57

Виявляється.
Це реклама акції, згідно якої пропонуються якісь ніби більш вигідні кредити на покупку автомобілів Укравто.
Ги, подзвонив туди чоловік дізнатися. запитав - а це що, тільки для жінок? Не знаю, каже дівчинка, написано - для клієнтів :)

Фотка: