Форум Рідного Міста

uTorrent і перенос скачаного файлу

Андрій Моравський - 16-2-2008 у 20:33

форумчани, честь!
Спіткнула мене маленька проблемка... є славний uTorrent і скачаний ним файл, який роздається. при бажанні перенести його в іншу папку я так розумію він стане невидимий для програмки... тут нема такої системи розшарених папок як в ослі. отож як носитись з файлом по всьому компутеру з можливістю видимості для мю-торента?

Вельми буду вдячний за консультацію, скажіть хто знає ;-)

Тарас Капущак - 17-2-2008 у 15:53

Якшо коротко то так:
- зупинити роздачу файла;
- видалити торент (лише торент, дані, тобто сам файл, не видаляти! хіба як є копія...);
- перемістити файл (якщо він ще не на новому місці ;) );
- відкрити поновій торент, місце збереження вказати на нове розміщення файла (якщо би видало табличку, що замало місця, можна її ігнорувати, адже файл вже є там);
- стартувати торент, напочатку клієнт виконає хеш перевірку, тобто переконається, що даний файл відповідає роздачі, а тоді, якщо все впорядку, приєднається до роздачі.
Ліпше перший раз це спробувати маючи десь резервну копію файла для роздачі. Головне тут не позначити десь опцію, що файл потрібно завантажити наново.
Ніби все :)

ZT - 18-2-2008 у 17:20

Здається є кращий спосіб:

1. Зупинити торент.
2. В контекстному меню торенту задати нове місце файлу: Advansed->Set Download Location
3. Перезапустити (речекнути) торент.

і все!

Павло Жежнич - 18-2-2008 у 23:44

Цитата:
Оригінальне повідомлення від Андрій Моравський
форумчани, честь!
...тут нема такої системи розшарених папок як в ослі. отож як носитись з файлом по всьому компутеру з можливістю видимості для мю-торента?

Є радикальний спосіб - відмовитися від мТорента і роздавати за допомогою Ослика, розшарюючи усі папки, у які мігрує файл:).

Юрій Сєров - 18-2-2008 у 23:59

Цитата:
Є радикальний спосіб - відмовитися від мТорента і роздавати за допомогою Ослика, розшарюючи усі папки, у які мігрує файл:).

Так це ж різні пірингові системи. Хіба ні?
Недокачане вже не докачаєш.

Давно вже не качав ні тим ні тим, але торренти мені тоді більше подобалися. Осел міг скачати 99% і завмерти. З торрентами такого не траплялося.